Priit Sibul taandub peasekretäri kohalt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sibul
Priit Sibul Foto: Valgamaalane

Valgamaal elav ning Kagu-Eestist Riigikokku valitud Priit Sibul lahkub Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretäri ametist.

IRLi eestseisus toetas erakonna esimehe Urmas Reinsalu ettepanekut nimetada tema asemel peasekretäri kandidaadiks Tiit Riisalo, andis teada erakonna pressiesindaja Kaido Kukk. Riisalo on 2006. aastast tegutsenud IRLi kampaania- ja tegevjuhina.

«Tänan Priitu erakonna heaks tehtud töö eest ning hindan kõrgelt tema panust IRLi piirkondlike osakondade edendamisel. IRLi kuulub üle 100 omavalitsusjuhi ning see annab erakonnale tugeva stardikoha kohalike valimiste eel,» kinnitas Urmas Reinsalu

Tiit Riisalo peamiseks ülesandeks ametisse astumise järel saab Reinsalu kinnitusel IRLi organisatsiooniline tugevdamine.

Priit Sibula sõnul soovib ta edaspidi senisest rohkem keskenduda erakonna toetuspinna kasvatamisele Kagu-Eestis. «Olen valitud Riigikokku Võru-, Põlva- ja Valgamaa piirkonnast ning tean, et just selles regioonis on poliitiline konkurents väga tihe. Samuti on erakonnas loomisel kristlaste ühendus ning soovin ka selle käivitamisel aktiivselt kaasa lüüa,» selgitas Sibul.

Vastavalt põhikirjale juhib peasekretär erakonna tegevust ning tema ülesanne on viia ellu eestseisuse otsused. Tiit Riisalo nimetamise peasekretäri kohale peab heaks kiitma IRLi volikogu, mis toimub 27. oktoobril Türil.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles