Tuntud inimesed hakkavad taas vorstikesi grillima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Heino Käos

Traditsiooniline Valka heategevuslik piiriäärne laat toimub sel aastal 9. mail ning juba praegu oodatakse kauplejaid sellele registreerima.


Laadamelu saab nautida Valka kultuurimaja esisel platsil ning kesklinnas. Laada ajal grillivad vorstikesi Valga ja Valka tuntud inimesed ning selle müügist saadav tulu annetatakse heategevuseks. Kultuuriprogrammis esinevad Valka kultuurimaja esisel platsil Valka ning Valga tantsurühmad ja ansamblid. Piiriäärne laat lõpeb õhtuse peoga. Kõik kultuuriüritused on tasuta.

Laada heategevuslik eesmärk on endine - kogu müügikohtade rendist ja heategevuslikust loteriist saadud tulu annetatakse terve linna seisukohast olulisse ettevõtmisse.

Eelnevatel aastatel on see läinud Valka laste mänguväljaku rajamiseks, muusikakoolile muusikariistade ostmiseks, Valka rajooni laste- ja noortekeskuse mööbli hankimiseks, muusikakoolile heliseade ostmiseks. Sel aastal kogutud raha kasutatakse eelmisel aastal alustatud Valka skate-pargi väljaehitamise lõpuleviimiseks, vahendas Valga linnavalitsus.

Laadale on oodatud on kauplejad ja käsitöölised tervest Eestist. Oma kauplemissoovist tuleks teatada 5. maini tel./fax +371 6472 5522 või +371 2644 6602 või e-posti aadressil: tib@valka.lv .

Heategevusliku loterii auhinnafondi tarvis on auhindu annetama oodatud ka kõik Valga ettevõtjad ja kohalikud elanikud. Auhinnad tuleks toimetada 5. maini Valka turismiinfokeskusesse aadressil Valka Riia 22 kell 9-18ni igal tööpäeval.

Info annetajate kohta paigutatakse ürituse toimumiskohta ja seda edastatakse kohalike meediakanalite vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles