Aprilli horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aprillis on Päike Jääras, tänavu 20. aprillil aga liigub Sõnni märki. Nüüd on Jääras ka Merkuur. Juhtplaneet Marss on aga hetkel veel Kalades.

Nagu viimasel ajal juba tavaks, on ka aprilli algus ja lõpp omajagu pingelised. Kuu keskpaik on aga rahulik. Aprill on siiski harmoonilisem ja paljulubavam kui märts. Eelisolukorras on Jäär, Neitsi, Ambur ja Kalad. Kaalude elus võib tulla positiivne muutus. Sõnnile ja Veevalajale ei paku see aga suurt midagi.

Jäär.
Ees on kiire ja teguderohke aeg. Algataja olete teie ise, kusjuures isegi resoluutne käitumine pole välistatud. Kuu jaguneb kolmeks. Esimene kümmepäevak on loominguline uute sihtide seadmise aeg. Teisel toimub kavandatu elluviimine. Kolmandal võtke aeg maha, see sobib romantikaks ja armastuseks.

Sõnn. Kuu alguses olete alavormis, põhjus võib olla muutlik tervis. 11.–18. aprill on meeldivam ja rahulikum periood, mil jätate endast soodsa mulje. Kolmas dekaad sobib eneseanalüüsiks ja puhkuseplaanide pidamiseks.

Kaksikud.
Parem aeg on tulemas, kuigi kuu algus oleks nagu märtsi jätk. Teisel kümmepäevakul avastate uusi võimalusi, kusjuures paljudel on võimalusi oma positsiooni parandada. Karjäärihimulistel avaneb võimalusi oma vaateid propageerida. Kolmandal kümmepäevakul tõmbute endasse, algatusvõime langeb.

Vähk.
Töörohke periood, palju kohustusi, stressioht. Ent kõik laheneb, võimalikud kohtumised võivad peagi teie tulevikku muuta. Kuu keskel tegutsege läbimõeldult, sest lõpupoole võite intrigante kohata.

Lõvi.
Kuu alguses ei oska te mõnda probleemi õigesti lahendada, kuid ärge kiirustage. Aprilli teine dekaad on teile üks käesoleva aasta kõrghetk. Võimalikud on paljud kasulikud kontaktid, reisid. See on nagu prooviaeg ning selle edukas läbimine toob teile edu. Pärast 27. aprilli võite kokkuvõtte teha.

Neitsi. Aprilli keskpaigani olete aktiivne, kuid see pole eriti meeldiv aeg. See muutub 11. aprillil, mil näete uusi võimalusi. Kolmandal kümmepäevakul soodne aeg jätkub. Võite kohata võistlejaid, ometi toob see aeg teie ellu palju uut ja kasulikku.

Kaalud.
See võiks olla muutuste aeg. Kui soovite, võib teie elu muutuda kergemaks, leiate uue partneri või isegi elukaaslase. Olete pilkupüüdev, see võib tuua populaarsust ja tuntust. Kuu lõpp sobib minevikuga suhete klaarimiseks.

Skorpion.
Pinged, ajuti tundub, et isiklikku elu nagu polekski. Aasta ilusam aeg on aga alles ees ja sugugi mitte kaugel. See algab juba dekaadi lõpupäevadel, siis saate oma tulevikku kujundada. Viimasel kümmepäevakul ärge avameelitsege, muidu võidakse nii mõnigi tulus kavatsus teilt näpata.

Ambur.
Aprill on teie parim kuu: õnn armastuses, heaolu kasvab. Kuu alguses ei oska te võib-olla kõiki võimalusi objektiivselt hinnata, kuid teisel kümmepäevakul märkate, et edu, raha ja armastus on käeulatuses. Kolmandal mõelge rohkem tervisele!

Kaljukits.
Kuu alguses ärge jääge tujutult koju istuma. Tehke tulevikuplaane, sest juba 8. aprillil tunnete soovi tegutseda. Olete edukas majandustegevuses (investeeringud, suuremad ostud). Pärast 24. aprilli võimalused ahenevad, pingepäevi jagub 27. kuupäevani.

Veevalaja. Aprillis olete väga emotsionaalne ja tegevusaldis, kuid tulemused on loodetust kesisemad. Siiski on võimalik, et kuu keskel annab just kollektiivne tegutsemine tulemusi. Elu muutub vaheldusrikkamaks, võimalikud on reisid. Kuu viimasel dekaadil jälgige tervist ja vältige stressi.

Kalad.
Kuu algus võimaldab mõningat majanduslikku edu, peagi ka uusi tuluallikaid. Kuu lõpp on aga uute ja kasulike ideede aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles