Valgas oli kõne all maakonna elujõulisus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettekanne Valgamaa maineuuringust
Ettekanne Valgamaa maineuuringust Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel, 23. novembril toimus Valga kultuuri- ja huvialakeskuses maakonna arengukonverents. Seda oli võimalik jälgida ka veebiülekandena.

Seekordne konverents keskendus kohalikule inimesele ja otsis vastust küsimusele, kuidas muuta Valgamaa elujõulisemaks, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht. Samuti arutati, mida teha olukorras, kus elanikele pakutavad teenused järjest kaugenevad ja inimesed liiguvad paremaid töökohti ja teenuseid otsides suurematesse keskustesse või lausa väljapoole Eestit.

Konverentsipäeva sisustasid ettekanded ja arutelud. Tutvustati eelmisel aastal läbi viidud Valgamaa maineuuringu põhijäreldusi ning äsja valminud Valgamaa elanike rahulolu-uuringut.

Enne konverentsi algust ja lõunavaheajal oli kultuurikeskuse fuajees võimalik tutvuda erinevate riigiasutuste ja arenguorganisatsioonide tegevustega ning saada vastuseid küsimustele.

Päeva juhtis e-valitsuse ekspert ja endine Riigikogu liige Hannes Astok.

Konverentsi korraldas Valga maavalitsus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles