Tehvandi valmistub suurvõistluseks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Uue aasta alguses, 4.–6. jaanuarini toimuvad Otepääl Tehvandi spordikeskuses rahvusvahelised laskesuusatamise võistlused IBU Cup 4 Biathlon Otepää 2013. Ettevalmistustööd käivad täie hooga.

Teisipäevase seisuga oli võistlustele registreerunud 20 riiki, kuid osalejate arv kasvab korraldajate sõnul iga päevaga. Registreerunud on kõik tugevamad talispordi- ja laskesuusamaad, oodata on umbes 30 koondist.

Kahepäevase võistluse avapäeval, 5. jaanuaril sõidetakse meeste ja naiste individuaalsõit, 6. jaanuaril on kavas sprindivõistlused. Võistluste jälgimine on tasuta.

«Võistlustel on Eesti talispordile eriline tähtsus, kuna tegu on selle hooaja suurima rahvusvahelise talispordiüritusega,» sõnas Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president ja IBU Cup võistluste orgkomitee esimees Aivar Nigol.

Võistluste korraldamisest võtavad osa ka paljud vabatahtlikud. Peamiselt on need Otepää inimesed, kes varemgi laskesuusavõistlustel abiks olnud, kuid huvi on tuntud kaugemateski paikadest. Vabatahtlikud leiavad rakendust lasketiirus, turvakontrollis ning stardi- ja finišialas abiks olles.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles