Valgamaalane ootab lugejate fotosid ja tagasisidet

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piltide ning arvamuste saatjate vahel loositakse välja auhinnad.
Piltide ning arvamuste saatjate vahel loositakse välja auhinnad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hea Valgamaalase lugeja! Ole hea ja saada meile pilt oma jõuluootusest. Pildil võib olla valmistumine jõuludeks, jõulukaunistused, suss aknal või mis iganes vahvat pühadega seoses.

Parima pildi autor saab kingituseks ühekuulise Valgamaalase tellimuse ning teised fotoautorid, kelle pilt ajalehe veergudele jõuab, saavad Valgamaalase uue ja kauni kruusi omanikeks.

Samuti ootame oma lugejate tagasisidet meie tööle ehk siis teie arvamust teemal, mis teile aastal 2012 ajalehes Valgamaalane eriti meeldis ning millest sooviksite leheveergudel veelgi lugeda. Igasugused ettepanekud ja tagasiside on oodatud. Vastajate vahel loosime välja ühekuulise lehetellimuse ning kolm Valgamaalase kruusi.

Et auhinna saamisel osaleda, on oluline meile saata kiri, kus on teie kontaktandmed ja nimi. Tagasisidet ja fotosid ootame kirja teel: e-kirjad on oodatud aadressil sirli.homuha@ajaleht.ee

Postiga saadetud kirjad on oodatud aadressile Vabaduse 38, Valga.

Fotosid jõuluootusest ootame 17. detsembri hommikuni. Tagasisidet ajalehe kohta ootame 20. detsembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles