Tuisk jätkub ka täna

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmaolud Valgas 10.jaanuaril kell 12
Ilmaolud Valgas 10.jaanuaril kell 12 Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi teatel on täna, 11. jaanuaril kõikjal Eestis pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab.

Puhub tugev kirdetuul: mandril puhanguti 14, saartel ja rannikul kuni 17, puhanguti 20-24 m/s. Õhtuks tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on -3..-9°C.

Reedel kella 10 ajal oli Valgas nõrk lumesadu. Kella kaheksase seisuga oli lisandunud viimase ööpäeva jooksul 7 cm lund. Samuti sadas Tõlliste vallas asuvas vaatluspunktis, seal oli ööpäevaga lisandunud 11 cm lund.

Lumikatte paksus oli reede hommikul kella 8 ajal Valgas 16 cm, talvepealinnas Otepääl 23 cm.

Tuule kiirus oli sel ajal Valgas 6,1 m/s, puhanguti 11,2 m/s.

Ööl vastu laupäeva on praeguste prognooside kohaselt pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Taas on võimalik tuisk. Puhub kirde- ja idatuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -8..-16°C.

Laupäevalgi peaks olema pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Võimalik on jällegi tuisk. Puhub kirde- ja idatuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, päeva jooksul see nõrgeneb. Õhutemperatuur on -8..-13, kohati -16°C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles