Mai horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mai sai nime roomlaste jumalanna Maialt. Päike on 21. maini Sõnnis, mille juhtplaneet on armastusjumalanna järgi nimetatud Veenus. Pärast seda liigub Päike Kaksikute märki. Planeetidest on Sõnnis Merkuur, mis näiliselt tagurpidi ehk retrograadselt liikudes jõuab 14. mail Kaksikutest taas Sõnni.

Mai on aprillist märksa rahulikum ja harmoonilisem kuu. Pingepäevi on põhiliselt kuu keskel. Alates 20. maist on kõik võimalused kõigile avali. Edukamad on Amburid ja Kaalud. Konflikte võib tulla Sõnni ja Kaksikute ellu just kuu teisel kümmepäevakul. Jääral võib olla terviseprobleeme.

Jäär on majandusinimene. Kuu alguses saadab tegevust edu, hiljem võib takistuseks saada väsimus, tujutus või tervis. Kuu lõpu viimane viispäevak on aga käesoleva aasta kõrghetk.

Sõnn.
Sõnnile ei meeldi konfliktid ega tüli. Mai algus on paljulubav, kuid teine kümmepäevak toob ameti- ja rahaasjade ajamisel pigem meelehärmi kui rahuldust. 20. maist alates meeleolu paraneb, töövõime taastub kiiresti. Esimene kümmepäevak on aeg olla armastatud.

Kaksikud
tahaksid olla kodus või meeldivas seltskonnas. Esialgu näib, et see ka õnnestub, ent alates 11. maist võite teha vigu. See aeg ei sobi suuremateks ostudeks, veel vähem investeerimiseks. Alles mai lõpunädalatel võite ohutult ja vabamalt tegutseda.

Vähk.
Olete rõõmus ja heatahtlik, see tekitab teie vastu usaldust, aitab paljud kavatsused ellu viia. Teisel kümmepäevakul meeleolu muutub, tõmbute endasse, tööl olete alavormis. Stressioht on ilmne, nii mõneski tekib müstikahuvi.

Lõvi on oma nime vääriline – tegus ja aktiivne. Kuu alguses ajab pereasjad joonde, ent siin on ka oht – ta võib peagi muutuda liiga emotsionaalseks ja kamandajaks. Kolmandal dekaadil saab aru, et see ei sobi, saab endast jagu ning tegutseb jälle mõistuspäraselt.

Neitsi. Mai on rõõmukuu. Näib, et elu ise heastab kõik varasemad ebameeldivused. Ise olete samuti möödanikust õppust võtnud, soodne aeg oma elu korrastamiseks ja õpinguteks. Kui mai keskel püüabki mõni teid segada, saate peagi tõe jälile ja liigute taas õiges suunas. Uute sihtide seadmise aeg.

Kaalud. Olete nooruslik ja pilkupüüdev. Tõsi, mai keskel tuleb teil mõned vanad võlad ära õiendada, nii et need enam probleeme ei tekitaks. Mai lõpunädalatel on võimalikud pikemad reisid. Edukad olete õpingutes, kuid ärge kulutage raha tarbetutele ostudele.

Skorpion. Kuu alguses võiksid märksõnadeks olla edu ja raha, kuid teisel dekaadil pole eesmärgid enam nii käeulatuses. Vältige andmast suuri lubadusi, te ei suuda neid täita. Kuu lõpp on taas soodsam.

Ambur. Kevad toob uusi ja kasulikke tegevusi. Mai keskel ka uusi tutvusi, ent ärge neid kohe sõpradeks arvake. Paremad ja teile kasulikumad inimesed ilmuvad teie ellu alles kuu lõpupäevadel.

Kaljukits. Mai algus on igati meeldiv, võimalikud on ka uued ja kasulikud sõprus- või ärisidemed. Kuu keskel olge ettevaatlik – nüüd võivad teie poolehoidu võita need, kes omakasu püüavad. Ärge tehke ennatlikke otsuseid, sest kuu viimasel nädalal olete nutikam.

Veevalaja. Märksõnad on perekond ja/või armastus. Õrnema soo esindajad võivad leida uue meestuttava. Siis algab romantika aeg, mis võib nii mõnegi kadedaks teha. Saate kõigest jagu ja kuu lõppedes võite tunnistada: mai oli ilus kuu.

Kalad. Rohkem võimu ja tulu – kes seda ei sooviks. Kaladel on selleks head võimalused. Võib-olla uus tegevusala, võib-olla isegi pulmad? Valik on teie, kuid otsus tehke enne 12. maid. Kui see oli õige, saabub alates taevaminemispühadest tundeküllane aeg. Teie otsused on nüüd täpsed ja õiged.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles