Maraton muudab liikluskorraldust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Klubi Tartu Maraton

Sel pühapäeval leiab aset 42. Tartu maraton. Politsei juhib tähelepanu, et maratoni koduleheküljel on täpselt lahti kirjutatud võistlusaegne liikluskorraldus, liikluspiirangud ja parkimisalad. See tasuks maratoni piirkonda tulijatel välja printida ning käepärast hoida.

«Politsei on populaarsel suurüritusel traditsiooniliselt väljas suurendatud jõududega, et tagada liikluse sujuvus ja ohutus ning üldine turvalisus,» ütles Lõuna prefektuuri korrakaitsebüroo juht Indrek Koemets.

«Esmane soovitus on kogu oma liikumistrajektoor maratoni piirkonnas eelnevalt põhjalikult läbi mõelda. Kindlasti tuleb varuda piisavalt aega, et soovitud kohta õigeaegselt kohale jõuda. Nii ennetame viimasel hetkel saabudes tekkivaid ummikuid ja hilinemisest tingitud närvilisust. Võimalike õnnetuste vältimiseks tuleb hoiduda ohtlikest möödasõitudest eesliikuvas kolonnis,» rääkis Koemets.

«Kindlasti tuleb vastuvaidlematult täita liikluse reguleerijate märguandeid ning tähelepanelikult jälgida ajutisi liiklusmärke. Oma sõiduki kitsale teele parkimisega on varasematel aastatel nii mõnigi ülbik häirinud oluliselt liiklust ning põhjustanud ummikuid,» lisas korrakaitsebüroo juht.

Kaasliiklejaid ohustavalt käituvatest sõidukijuhtidest palutakse teada anda politsei liiklusliini numbril 14 900 või politsei üldtelefonil 110.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles