Spordikeskus kutsub sõidule presidendi auks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kekkose suusasõitu on seni peetud 19 korral.
Kekkose suusasõitu on seni peetud 19 korral. Foto: Kääriku Spordikeskus

Tehvandi spordikeskus ootab spordisõpru osa võtma Kekkose suusasõidust, mis leiab aset 10. märtsil Kääriku spordikeskuses, andis teada keskuse tegevjuht Heiki Ehte.

Talviseks traditsiooniks saanud klassikalises stiilis suusavõistlus 14 kilomeetri pikkusel Kekkose suusarajal toimub juba 19. korda.

Suusasõidust osavõtjatele on tasuta saun, toitlustus ja kuum jook Harimäel ning kingitus finišis. Auhinna saab esikolmik nii naiste kui meeste arvestuses ning sponsorite toel on välja pandud ka loosiauhinnad. Osalemistasu annetatakse Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondile.

Kekkose rada on oma nime saanud Soome presidendi Urho Kaleva Kekkoneni järgi, kes külastas 1964. aasta märtsis toimunud legendaarse Eesti visiidi ajal ka Käärikut. President matkas tol korral 17kilomeetrisel suusarajal ning veetis õhtu Kääriku spordibaasis. Seda külaskäiku meenutab peale suusaradade veel kuulus Kekkose saun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles