Meistrid vihuvad saunu ja kümblustünne teha

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Lemmiku sõnul on kõige popim nende toodetavatest saunadest just pildilolev kahe ruumi ja verandaga «Terrassikas,» mida Lemmikmees nädalaga enamasti neli-viis tükki toodab. Seda juhul, kui sama palju mehi usinasti sauna kallal on.
Kalev Lemmiku sõnul on kõige popim nende toodetavatest saunadest just pildilolev kahe ruumi ja verandaga «Terrassikas,» mida Lemmikmees nädalaga enamasti neli-viis tükki toodab. Seda juhul, kui sama palju mehi usinasti sauna kallal on. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa saunameistrite osavate käte all valmivad nii kümblustünnid kui torusaunad, millest enamik läheb kuuma kaubana välismaisele turule.

«Meil on selline juhus olnud, et üks hommik sõitis rekka ette. Me siis küsisime: mida Teile? Tema vastas, et pidi tünnikoorma Soome saama. Uurisime, palju neil aega on. Ütlesime, et nad auto puhkesse paneks, et teeme kohe valmis ... Kell viis sõitis auto ära, koormaks 15 kümblustünni.»

Nii kirjeldas Lemmikmees OÜ juhataja Kalev Lemmik vaid üht seika, mis firma tegutsemisaastatel ette on tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles