Kalevipoeg tuleb Tõrva Loitsule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Loitsul on sel aastal teine tulemine, sest lisaks asukoha muutmisele on korraldajail veel nii mõndagi üllatavat plaanis.
Tõrva Loitsul on sel aastal teine tulemine, sest lisaks asukoha muutmisele on korraldajail veel nii mõndagi üllatavat plaanis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi aprillikuised hanged justkui keelaks suvele mõelda, on Tõrva Loitsu korraldusmeeskond ettevalmistustega juba nõnda kaugel, et põhiasjad on paigas, kuid ees on veel kibekiire tööaeg.

Tõrva abilinnapea Maido Ruusmann kinnitas, et põhipunktid on paigas: plakatid kujundaja käes ja varsti paiskuvad piletid müüki. «Eks lavastaja tegeleb kava kujundamisega, aga põhiesinejad on olemas,» selgitas ta.

Varasemate aastate kogemustest tehtud järeldustega on sedapuhku püütud rohkem arvestada. «Üks on see, et Loits võiks rohkem «oma» olla ja teine, kuidas siia rohkem rahvast tuua,» tõi abilinnapea välja. Seda «oma» soovivad korraldajad väljendada nii Loitsul jutustatava loo kui kaasatud inimeste läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles