Lastekaitseliit kogub allkirju tasuta koolitoidu toetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolilõuna.
Koolilõuna. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti lastekaitseliit algatas allkirjade kogumise 300kroonise lastetoetuse ja tasuta koolilõuna säilimise toetuseks.


Toetushääle saab anda aadressil http://www.lastekaitseliit.ee/?id=14403. Pöördumisega saab ühineda 1. juunini. Seejärel antakse liitunute nimekiri edasi valitsusele, teatas liit.

Eelmisel nädalal saatis 23 lastega seotud ühendust valitsusele pöördumise, mis nõuab universaalse lapsetoetuse ja tasuta koolilõuna säilimist, kirjutas postimees.ee. Pöördumisega ühinenud organisatsioonid on valmis osalema edasistes eelarvega seotud aruteludes, mis puudutavad lapsi ja lastega peresid.

Pöördumisega on ühinenud: lastekaitse liit, kaheksa lastekaitseühingut, UNICEF Eesti, kasuperede liit, lastevanemate liit, Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioon, Pereweb.ee/MTÜ Pere Heaks, SA Väärtustades Elu, Ühendus Eesti Elujõud, Inimõiguste Instituut, Perekasvatuse Instituut, MTÜ Meiepere lapsehoid, MTÜ Tegudeks, Eesti Lasterikaste Perede Liit, Tallinna Lastehaigla SA ja Eesti Lapsehoidjate Kutseliit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles