Mopeediga tulvavetesse sõitnud mees hukkus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mopeediga tulvavetesse sõitnud mees hukkus.
Mopeediga tulvavetesse sõitnud mees hukkus. Foto: Sirli Homuha / Valgamaalane

Täna öösel sattusid Valgamaal kaks mopeediga keelualas liigelnud meest tulvavette. Üks meestest triivis vooluga kaasa ja leiti hiljem uppununa.

20. aprilli öösel kell 00.18 sai häirekeskus teate, et Tõrvas on motorolleriga sõitnud kaks inimest üle tee voolavasse tulvavette. Tulvavesi viis ühe inimese kaasa. Kohale jõudnud päästjad Tõrva päästekomandost alustasid inimese otsimist. Otsingutöid raskendasid pimedus ja tugev veevool. Kell 01.55 leiti hukkunud mees, surnukeha saadeti kohtuarstlikule lahangule.

Politsei selgitas, et 40aastane Avo oli ühes sõbra, 45aastase Meelisega mopeedi läbi tulvavee lükanud ning Meelis kaotas tasakaalu, kukkus vette ning triivis vooluga kaasa. Politsei tuvastas ühtlasi, et Avo oli alkoholi tarvitanud, tema ütlustel oli alkoholi tarvitanud ka kaaslane, kes hukkus.

Valgamaal, Tõrva linna piiri lähedal on Helme jõe tõusuvesi kaasa toonud üleujutuse, mille alla jääb ka umbes 100 meetri ulatuses sõiduteed. Antud teelõigule paigaldati üleujutuse tekkides läbisõidu keelumärk ehk liiklemine õnnetuspaigas oli keelatud ning on seda edasiseltki kuni olude paranemiseni.

Õnnetuse täpsemaid asjaolusid selgitab Lõuna prefektuur.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles