Heategevusfond ja lastekaitse liit otsivad heategijaid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loone Ots
Loone Ots Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Heategevusfond Dharma ja MTÜ Lastekaitse Liit kuulutavad välja konkursi «Heategija», mille eesmärk on tänada ja tunnustada inimesi, kes panustavad igapäevaselt laste heaolusse. Tunnustada soovitakse nii neid inimesi, kes täidavad oma tööülesandeid erilise innu ja südamlikkusega, kui neid, kes teevad häid tegusid oma vabast ajast muude tegevuste kõrvalt.

«Majanduskriisis on kõige rohkem kannatanud lapsed ja sellepärast oleme oma heategevusfondis võtnud südameasjaks nende abistamise,» selgitas heategevusfond Dharma asutaja Urmas Sõõrumaa. «Teeme seda koostöös inimestega, kes üle kogu Eesti märkavad ja aitavad lapsi, kuid keda kahjuks selle eest veel piisavalt ei tunnustata,» lisas Sõõrumaa.

Ka lastekaitse liidu presidendi Loone Otsa sõnul on inimestes palju headust, mida teada ja märgata – on ju panus laste heaks panus tugevasse ja turvalisse tulevikku. «See on igaühele võimalus ja meie kõigi vaba valik, mida saab ja tuleb järjepidevalt ühiskonnas väärtusena kasvatada,» ütles Ots.

Ettepanekuid, kes laste heaolusse panustavatest inimestest väärivad esiletõstmist, oodatakse esitama nii eraisikuid, kodanikuühendusi, riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutusi kui ka ettevõtteid. Konkursi tähtaeg on 6. mai ja heategijaid tänatakse pidulikult 3. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles