Vargad käisid ühe öö jooksul 11 garaažis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garaažidesse jäetud vara kättesaamise nimel ei pea vargad tihti suurt vaeva nägema: tabalukud on lihtsalt niivõrd nõrgad.
Garaažidesse jäetud vara kättesaamise nimel ei pea vargad tihti suurt vaeva nägema: tabalukud on lihtsalt niivõrd nõrgad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vargad võtsid ööl vastu kolmapäeva Helmes ette 11 garaaži, haarates kaasa kopsaka saagi.

Kaasa võeti nii mootorsaed Husqvarna ja Stihl, õhupüss, kaks tung­rauda kui toiduaineid. Samal ööl tungiti Helmes sisse ka ühte Audisse ja varastati sealt lapse turvatool, kümme liitrit bensiini ja võtmekimp.

Näiteks kohalikult elanikult Tiiu Rosenbergilt pandi garaažiboksist pihta tossud ja alguses ka kaks korralikku ratast, mida ta märkas hommikul korteriaknast välja vaadates. Rattad olid jäetud mändide alla. Alles neid uurima minnes taipas naine, et need tema jagu on. «Ilmselt ei jõutud neid ära viia,» ütles ta. «Botased olid vanad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles