Tunnustust väärivad kõik tublid koolitöötajad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur edu saatis Ülle Kümmeli õpilasi. Foto on illustreeriv
Suur edu saatis Ülle Kümmeli õpilasi. Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Haridus- ja teadusministeerium kutsub üles märkama ja tunnustama silmapaistvaid inimesi, et tutvustada nende panust teistele ning tänada neid tänavusel Eesti Vabariigi juubeliaastal esmakordselt toimuval haridustöötajate auhinnagalal, andis teada Tarmu Kurm ministeeriumi avalike suhete osakonnast.

5. oktoobril Tartus Vanemuise kontserdimajas toimuvast tunnustusüritusest saavad kõik huvilised osa Eesti Rahvusringhäälingu otseülekande vahendusel.

Ministeerium kutsub kõiki üles märkama ja tunnustama oma piirkonna ja/või õppeasutuste aktiivseid ja tublisid inimesi, kelle tegevus toetab õppijate arengut lasteaias, üldharidus- või kutsekoolis. Olgu selleks sööklatädi, õpetaja, direktor või koostööpartner, kes on panustanud haridusasutuste õpikeskkonna parandamisse.

Kandidaate oodatakse järgmistes kategooriates: aasta lasteaiaõpetaja, aasta klassiõpetaja, aasta põhikooliõpetaja, aasta gümnaasiumiõpetaja, aasta kutsehariduse õpetaja, aasta klassijuhataja, aasta õppeasutuse juht, aasta üldhariduse sõber, aasta kutsehariduse sõber, aasta tegu hariduses. Kandidaate saab esitada kuni 20. juunini portaalis Innove.ee.

Tunnustusüritus «Eestimaa õpib ja tänab» töötati välja 2010. aastal Euroopa sotsiaalfondi programmi «Õppe kvaliteedi parendamine õppeasutuste sise- ja õpitulemuste välishindamissüsteemi arendamise kaudu» käigus. Programmi elluviija on olnud SA Innove.

Käesoleva aasta tunnustusürituse eestvedajad on haridus- ja teadusministeerium, SA Innove ja Eesti Haridustöötajate Liit.
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles