Jalgrattur sattus haiglasse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto pole antud õnnetusega seotud.
Foto pole antud õnnetusega seotud. Foto: Arvo Meeks

Teisipäeval, 14. mail kella 17.43 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Tõlliste vallas Sooru küla lähedal Jõhvi-Tartu-Valga maantee äärsel kergliiklusteel.

Jalgrattal sõitnud 50aastane Inge võttis seal sõidu ajal taskust mobiiltelefoni, misjärel kaotas tasakaalu ja kukkus. Jalgrattur toimetati Valga haiglasse. Politseile teadaolevalt ta õnneks siiski tõsiselt viga ei saanud.

Inge ei kasutanud kaitsekiivrit.

Politsei ja Piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk pani kõigile ratturitele südamele, et nad siiski kannaksid jalgrattaga sõites enda tervise huvides kiivrit.

"Juhil (k.a. jalgratturil) on keelatud tegeleda juhtimise ajal toimingutega, mis võivad segada juhtimist või liiklusolude tajumist, sealhulgas kasutada telefoni ilma käsi vabaks jätva vahendita. Jalgrattaga ei tohi sõita juhtrauast kahe käega kinni hoidmata, välja arvatud käega hoiatusmärguandmise ajal," ütles Keisk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles