Postifirma korraldab joonistusvõistluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Lastekaitsepäeva on Eesti Post ka varasematel aastatel postmargi väljaandmisega väärtustanud. Seni on selle kujundanud täiskasvanud, seekord on võimalus kätt proovida aga kõigil lastel.

Joonistuskonkursi teema on «Lapsed ja loodus», osalema on oodatud kõik vanuses kuni 16 eluaastat. Konkurss toimub ühes vanuserühmas, joonistusvahenditele ja -tehnikatele piiranguid ei ole. Ainus tingimus on, et pilt peab olema joonistatud spetsiaalsele valgele tasutud postimaksuga postkaardile, mida saab soetada postkontoritest üle Eesti.

Konkursi avalöök toimub 31. mail lastekaitsepäeva üritusel Kadrioru pargis, kus lastel on võimalus spetsiaalsetele postkaartidele esimesed pildid joonistada.

Joonistusega kaart tuleb postitada aadressil Eesti Postmark, Pallasti 28, 19098 Tallinn. Viimane päev piltide saatmiseks on 30. september 2009. Kindlasti tuleb postkaardile märkida autori nimi, vanus ja kontaktandmed.

Parim joonistus leiab koha 2010. aasta lastekaitsepäeva postmargil. Lisaks on välja pandud vahvad auhinnad 20 parimale joonistajale.

Konkursi tingimused leiab Eesti Posti kodulehelt www.post.ee/konkurss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles