Juuni horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juuni sai nime roomlaste peajumalanna Juno järgi, kes oli peajumal Jupiteri abikaasa, naiste ja sünnitajate kaitsja. Kuu 21. päevani ehk suve alguseni on Päike Kaksikutes, liikudes sealt edasi Vähi märki. Kaksikute juhtplaneet on Merkuur, see planeet ongi alates 14. juunist tõepoolest Kaksikutes.


Juuni on maist harmoonilisem, pingeid on eelkõige kuu esimesel kümmepäevakul. Üsna rahulik aeg ootab Jäära, Sõnni ja Veevalajat, rahutumad on Kaksikud, Lõvi ja Skorpion.


21. juunil on pööripäev, aasta lühim öö.



Jäär.

Märksõnad on töö ja isiklik elu. Viimane kipub esimesest isegi tähtsam olema. Esimesel kümmepäevakul võib see raskusi valmistada, aga mõnegi sõbra nõuanded suunavad teid taas õigele teele. Teisel kümmepäevakul algab hea ja rahulik periood, mis kuu viimastel päevadel lõpeb mõtetega puhkusest.



Sõnn

mõtleb rahast. Raha pärast tegutseb, aga sealjuures tuleks hoiduda tülist. Kuu teine dekaad annab võimaluse reisida, silmaringi avardada ja sissetulekut suurendada. Pärast 28. juunit ei ole soovitatav uusi projekte alustada.



Kaksikud.

Suur tükk pidi suu lõhki ajama. See vana tõde kehtib kuu alguses. Mida suuremad lubadused, seda rutem jänni jääte. Kui rahunete ja mõistusepäraselt tegutsete, leiate ka toetajaid.



Vähk.

Tahaksite olla enda peremees, ent aeg nõuab oludega kohanemist. Mitte iga kriitika pole pahatahtlik ja nõuanded kurjast. Aeg pole suurteks ostudeks ega äritehinguteks kuigi soodne, ent kollektiivis tegutsemiseks seda parem. Kuu teisel poolel on teil rohkem jõudu ning elu rahulikum.



Lõvi.

Juuni alguses tegutsete läbimõtlematult, olete ebastabiilne ja tujukas. Võimalik on ka traumaoht. Selle põhjus on teis endas. Kuu teisel ja kolmandal kümmepäevakul olete tasakaalukam ja kõiki võimalusi on rohkem.



Neitsi.

Mõneti murdeline aeg, kusjuures hea nõu on kallis. Kuu esimestel päevadel lõpetage poolelijäänud tööd, sest pärast 12. juunit on käes aeg, mil saate alustada uut – teha suuremaid oste, investeerida ja finantseerida. See kestab 28. juunini.



Kaalud.

Juuni võiks olla reiside aeg. Juba alguses olete nutikas, kuid alates esimesest nädalavahetusest on oht, et tahate kõike korraga kätte saada. Tulemus: halvenevad suhted. Õnneks ei kesta see kaua, sest järgmised kaks nädalat on teie elus igati meeldivad. Kuu viimased päevad sobivad mõtisklusteks.



Skorpion.

Juuni esimesel poolel kipute ise enda ümber pingeid tekitama, kuna peate oma otsuseid ja tõekspidamisi ainuõigeks. Teisel poolel on võimalus vigu heastada ning üsna pea peetakse teid jälle väga meeldivaks inimeseks.



Ambur.

Kuu algab optimistlikus meeleolus, kuid selle teine nädal on juba pingelisem, kõikvõimalikud arusaamatused muudavad teid närviliseks, võimalik on traumaoht. Kui see nädal möödas, on saatus teile armulisem – vabad ja vallalised kuulevad juba mõtetes pulmakelli.



Kaljukits.

Kuu esimesel poolel pole te kõrgvormis. Niisugusel ajahetkel pole soovitatav elus täispöördeid teha ega midagi uut alustada, kuna tulemus võib teile olla ootamatu. Alates 15. juunist olete terane, pealegi annab mõni sõber teile häid näpunäiteid.



Veevalaja.

Paljud astroloogid arvavad, et teile on juuni aasta kõige huvitavam kuu. Ainus oht: edukat inimest kipuvad teised oma huvides kasutama.



Kalad.

Ilus ja harmooniline juuni. Enesekindlus aina kasvab, vallalised unistavad romantikast, mis viib abielusadamasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles