Kaherattaliste juhid said viga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roller, millega nooruk politsei eest põgeneda üritas.
Roller, millega nooruk politsei eest põgeneda üritas. Foto: Politsei

See nädal on Eestis liikluse poolest olnud sünge: hukkunud on mitu inimest. Eile registreeris politsei üle Eesti rohkem kui 10 liiklusõnnetust, kus inimesed kannatada said.

Suur osa õnnetustest olid eile sellised, kus osalesid kaherattaliste sõiduvahendite juhid. Kaks taolist õnnetust leidis eile aset ka Valgamaal.

Kella 17.35 ajal toimus liiklusõnnetus Otepää vallas Otepää-Kääriku-Kurevere tee 13. kilomeetril, kus jalgratast juhtinud 41aastane Kristel kukkus Kääriku suunas mäest laskudes lahtiste kividega kruusakattega teel. Jalgratturile, kes ei kandnud kaitsekiivrit, osutati esmaabi kohapeal.

Kella 23.45 ajal toimus liiklusõnnetus Valgas Pikk 45 maja juures, kus politsei antud peatumismärguannet eiranud valgustamata mopeed, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõigust mitte omav ja alkoholi tarvitamistunnustega 18aastane Valeri, kaotas juhitavuse ja kukkus.

Mopeedi juht kandis nõuetekohaselt kaitsekiivrit, mis aga kukkudes tuli peast ära. Kukkumise tagajärjel sai juht viga, kuid keeldus täielikust esmaabist. Seetõttu lubati ta kodusele ravile. Politsei alustas aga tema suhtes väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles