Toidupank kogus kõige enam mahla ja makarone

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelkõige olid toidupanga annetuskärudesse oodatud toiduained, mis väga kiiresti ei rikne.
Eelkõige olid toidupanga annetuskärudesse oodatud toiduained, mis väga kiiresti ei rikne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäevast kuulub Valga linnade hulka, kus tegutseb Eesti Toidupank. Seetõttu oli Rimi supermarketis nädalavahetusel tavalisest enam saginat.

Sellest, et midagi erilist käimas on, sai külastaja aimu juba sissepääsu juures. Toidupanga vabatahtlikud jagasid flaiereid, mis andsid teada, et just siin ja praegu saab annetada söögikraami neile, kelle toidulauda kuidagi rikkalikuks pidada ei saa. Ka oli infolipikul kirjas, milline kraam eriti oodatud on.

Kuigi heategevuslik ettevõtmine pidi algama laupäeva keskpäeval, olid Valga Toidupanga koordinaatori Grete Mõttuse sõnul esimesed lahked inimesed annetusi pakkumas juba enne keskpäeva. Õnneks olid selliseks asjade käiguks valmis ka vabatahtlikud Valgamaa Liikumispuuetega Inimeste Seltsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles