Noortekeskus saab uued ruumid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää ANKi avamine uutes ruumides
Otepää ANKi avamine uutes ruumides Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seni Otepää kultuurikeskuses paiknenud Otepää avatud noortekeskus kolib uutesse ruumidesse.

Noorte uueks kooskäimise paigaks saavad Otepää vallavalitsuse hoone keldrikorrusel paiknevad ruumid. Nende avamine on 20. juunil, andis teada vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Noortekeskuse juhataja Jana Rohumets sõnas, et kolimine parandab oluliselt noorte vaba aja veetmise võimalusi.

Otepää vallavalitsuse hoone keldrikorrusel paiknevad ruumid on täielikult rekonstrueeritud. Välja on ehitatud uued elektri- ventilatsiooni- ja signalisatsioonisüsteemid, sisekujunduse tegi noortekeskuse juhataja Jana Rohumets ise.

«Ka sisustus on täielikult uus – noored saavad kasutada mängukonsooli, on olemas telekas, õhuhoki, lauajalgpall ning uus, kaasaegne köök,» rääkis Rohumets. «Samuti on soetatud esitlus- ja diskoritehnika.»

Diskoritehnika saadi Valga maavalitsuse korraldatud noortekeskuste projekti kaasabil, projekt näeb ka ette DJ-kooli läbiviimist. See tähendab, et Otepää noored saavad uues noortekeskuses osaleda kolmel tasuta DJ-koolitusel, kus õpitakse diskoritehnikaga ümberkäimist.

Edaspidi hakkavad tasulised DJ-kursused toimuma kord kuus ja seda kuni aasta lõpuni. Külla on plaanitud kutsuda erinevaid diskoreid, kes õpetavad noori diskot tegema.

Noortekeskuse rekonstrueerimise projekti rahastas täielikult Otepää vald, uuendustööd läksid maksma 26 000 eurot. Sisustus soetati LEADER programmi kaasabil, mis läks maksma 4152,24 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles