Eesti lipule pühendatud rongkäigul vajus hobuveok kraavi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul algas Tartust Eesti Üliõpilaste Seltsi maja eest traditsiooniline lipupäevale pühendatud hobuvankrirongkäik Tartust Otepääle.
Täna hommikul algas Tartust Eesti Üliõpilaste Seltsi maja eest traditsiooniline lipupäevale pühendatud hobuvankrirongkäik Tartust Otepääle. Foto: Lauri Kulpsoo/Postimees

Lõuna-Eestis 5. juuni hommikul alanud Eesti lipu aastapäevale pühendatud üliõpilaste rongkäigul Otepäält Tartusse vajus üks hobuveok kraavi, keegi siiski vigastada ei saanud.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Remo Perli sõnul juhtus õnnetus kella 11 ja 12 vahel Uhti kandis paar kilomeetrit enne Tatra orgu, kus kaarikut vedanud hobune ehmatas, mistõttu hobuveok kraavi kaldus.

«Keegi vigastada ei saanud ning rongkäik jätkus. Hiljem kaldus hobuveok korraks veel teelt välja murule, kuid midagi hullu ei juhtunud,» ütles Perli BNSile.

Reede, 5. juuni hommikul Tartus Eesti Üliõpilaste Seltsi maja juurest alanud üliõpilaste rongkäik hobuvankritel ja muudel sõiduvahenditel Otepääle on Eesti lipu 125. aastapäeva tähistamise tähtsündmus.

Reede õhtul toimub Otepääl kontsert, kus president Toomas Hendrik Ilves peab lipule sünnipäevakõne ning kingib üldlaulu- ja tantsupeo kollektiividele 1367 sinimustvalget kandelippu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles