Maximast ostetud suppi kattis hallitus

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hallitanud sisuga purgisupp
Hallitanud sisuga purgisupp Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase poole pöördus lugeja Ilme Tammemaa, kes oma sõnul ostis Valga Maximast veiselihaga hapukapsaborši, mida kattis hallitus. Kiri purgil ütles aga, et supp peaks süüa kõlbama koguni 2015. aasta detsembrini.

Tammemaa oli pöördunud ka Maximasse, aga kuna tal ostutšekki enam alles polnud, siis pood midagi teha ei saanud. «Ütlesime, et kui tšekk on olemas, võime raha tagasi anda või toote ümber vahetada. Sel inimesel aga polnud tšekki ja ta ei saa tõestada, et see on meie poest ostetud,» ütles Maxima infoleti töötaja.

Salvesti Tartu ja Lõuna-Eesti müügiesindaja Siiri Ipitsa sõnul ei juhtu selliseid asju tihti. «Kui seda purki lähemalt uurida, siis see on saanud transpordil viga. Meie müüme hulgile ja nemad omakorda hakkavad seda vedama üle Eesti. Tegu ei ole tehasepraagiga. Aga kui keegi saab sellise purgi, siis ostja andku teada. Meil on kvaliteedijuht ning tavaliselt vahetame sellise supi ära,» lausus Ipits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles