Ivo Suur langes üldarvestuses esikolmikust välja

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Suur
Ivo Suur Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Filter maanteekarikasarja 5. etapi, Pandivere 23. rattaralli 99 kilomeetri pikkuse põhidistantsi võitis Norman Vahtra, kes edestas kahe sekundiga Valgamaalt Tõlliste vallast Soorust pärit Ivo Suurt (Nissan Thule ProTeam) ja üheksa sekundiga Endrik Puntsot.

Naiste arvestuses oli parim kokkuvõttes 42. koha saanud Liisi Rist. Hawaii Expressi esindavale Ristile järgnesid Liisa Ehrberg (Peloton/T.Ü.K. Lastefond) ja Triin Gede (Viks CC).

44 kilomeetri pikkusel võistlusmaal oli kiireim Carl Tõnismann, sama aja sai kirja veel Mart-Anton Vendelin (VIKO). Sekundiga kaotas neile Raimo Lätte (TÜ ASK).

Üldarvestuses jätkab liidrina 30. koha saanud Krister Raudsepp (CFC), kes on kogunud 2603 punkti. Talle järgnevad Tarmo Kopli (Hawaii Express) 2540 ja Vahtra 2521 silmaga. Ivo Suur, kes eelmise etapi järel kolmandat kohta hoidis ning tänavu üldarvestuses enamik aega esikolmikus on püsinud, on 2496 punktiga neljas. Viiendal kohal olevat Kristen Kivistikku edastab Suur 70 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles