Kultuurikeskuses välguvad rusikad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää Kultuurikeskuses saab näha poksimatši.
Otepää Kultuurikeskuses saab näha poksimatši. Foto: Monika Otrokova

Kuni 10. augustini võõrustab Otepää kultuurikeskus Eesti Poksiliidu poksilaagrit. Kõik huvilised saavad reedel, 9. augustil kell 18 vaadata kultuurikeskuses näidismatši, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht. Sissepääs on prii.

Poksilaagris treenivad noored üle Eesti, aga on ka poksijad Soomest. Eesti poksikoondise peatreener Ervin Kade sõnas, et Otepääl valmistutakse maailmameistrivõistlusteks, mis toimuvad oktoobris Kasahstanis Alma-Atas.

Reedesel näidismatšil on võimalik näha Eesti profipoksijaid – Kaupo Arrot ja vendasid Karlsone. Treeninglaagris on ka õrnema soo esindajaid – koos teistega treenib Eesti meister poksis, tartlanna Karmen Kukk.

Noori poksijaid treenib Otepääl Venemaa koondise endine peatreener viiel olümpiaadil, mitmekordne Nõukogude Liidu meister Nikolai Hromov.

«Ootame kõiki huvilisi, aga eelkõige kohalikke inimesi 9. augustil näidismatši vaatama,» ütles Ervin Kade. «Kultuurimajas saab kaasa elada kultuursele olümpiapoksile, kus esineb Eesti paremik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles