Lapse kooliminek keerab pere eelarve pea peale

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poodides on võimalik soetada multifilmitegelaste piltidega koolitarbeid. Kõigil koeratüdruk Lotte fännidel on võimalik hankida endale Lotte pildiga vihikuid, pinaleid ja muud vajalikku.
Poodides on võimalik soetada multifilmitegelaste piltidega koolitarbeid. Kõigil koeratüdruk Lotte fännidel on võimalik hankida endale Lotte pildiga vihikuid, pinaleid ja muud vajalikku. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lähenev september paneb muretsema emad-isad, kelle võsukesed esimesse klassi lähevad, sest koolitarbed on üsna kulukad. Valgamaalane käis uurimas, kui palju läheb maksma ühe aabitsajütsi koolivarustus.

Enne kooli algust annavad klassijuhatajad lastevanematele nimekirjad koolitarvetest, mida lapsel esimesel kooliaastal tarvis. Osa koole paneb nimekirja ka kooli kodulehele, et kõik teaksid, mida koolitee alustajal vaja.

Nimekiri võib olla üüratu ja kui kõik asjad korraga osta, on see päris suur väljaminek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles