Odaviskaja Magnus Kirt: sportlane peab olema nahaal

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirdi isiklik rekord odaviskes on 79.82.
Magnus Kirdi isiklik rekord odaviskes on 79.82. Foto: Erakogu

Tõrvast pärit odaviskaja Magnus Kirt ei ole suutnud välja mõelda, millega tahaks veel peale spordi tegeleda – niivõrd palju armastab ta seda. Hoolimata tagasilöökidest ei jäta noormees jonni ja rühib aina uusi väikeseid eesmärke seades üha suuremate saavutuste poole.

Magnus Kirt on üles kasvanud Tõrvas ja kinnitab, et talle meeldib kodulinnas. «Siin on rahulik. Alati kui Tallinnas olen, ütlevad teised Tõrva inimesed, et lähevad maale. Mina ei saa seda võtta maakohana. Jah, see on rahulik, aga pole väljasurnud koht. Kui oleksid samasugused võimalused treeninguks nagu Tallinnas, ei näeks üldse põhjust pealinnas olla. Ma võib-olla pole selline suurlinnapoiss,» ütles 23aastane noormees.

Teda häirivad Tallinnas näiteks ummikud ja see, et kogu ajakulu on nii suur. «Kõike peab planeerima. Kui tahaksin lihtsalt metsa jooksma minna, pean mõtlema, et pool tundi kulub sõiduks sinna, siis jooksen ja sõidan pool tundi tagasi. Tõrvas panen tossud jalga, lähen jooksma ja koju tagasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles