Tõrvas startis eile 208 triatlonisõpra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie Liigume II Tõrva triatlon
Meie Liigume II Tõrva triatlon Foto: Rando Kall / fotovabrik.ee

Laupäeval Tõrvas toimunud Meie Liigume rahvatriatlonisarja finaaletapist võttis osa kokku 208 triatlonisõpra. Sari tõi läbi kuue etapi triatlonistartidesse kokku üle 1000 erinevas eas inimese.

Teise Tõrva triatloni ujumisdistantsid toimusid Vanamõisa järves ning ratta- ja jooksurajad olid Tõrva terviseradadel. "Tõrva triatloni puhul on tegemist klassikalise krosstriatloniga, mille distantsid kulgevad maastikul. Rajad valmistasid ette Tõrva Spordiseltsi aktivistid," rääkis Meie Liigume projektijuht Siim Ausmees.

Kuni 11aastaste tüdrukute arvestuses võidutses Maria Bondarchuk, kes võitis oma klassis kõik kuus sarja etappi. Tõrvas jäi teisele kohale Vanessa Potagin ja kolmandaks jäi Linda Koreinik. Sama vanade poiste arvestuses tegi juba kuuendat korda puhta töö Argo Raie, kellele järgnesid Carl Robert Kallaste ja Patrik Ruotsalainen.

Kuni 14aastaste tüdrukute klassis olid esikolmikus Kristi Kütt, Helen Rohtla ja Karoli Villako. Maksim Bondarchuk, Egert Aalde ja Reimo-Taavi Lõbu olid aga sama vanade poiste arvestuses esikolmikus.

Naisharrastajate klassis olid esikolmikus Jaanika Kopli, Johanna Räppo ja Luise Puu. Meeste arvestuses võidutses Allar Soo, kellele järgnesid Aivar Veri ja Aimar Hussar.

Võistkondade arvestuses võidutses meeskond “Emu tõrvakad” koosseisus Margo Malm, Ever Sinisalu ja Urmas Treu. Teisele kohale tuli võistkond “Kahtlusalused” koosseisus Indrek Kadak, Argo Neumann ja Martin Volt. Võistkondliku kolmanda koha saavutas võistkond “Aaviksoo” koosseisus Veiko Soo, Kuldar Aavik ja Kristen Soo.

Tõrva triatloni lõpetas sarja võitjate auhindamine ja ühine tordisöömine!

Meie Liigume 2. Tõrva triatloni korraldasid liikumissari Meie Liigume ja Tõrva Spordiselts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles