Kool otsib peagi algavaks õppeaastaks ruume

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm musketäri. Kunstnikud Jüri Freimanis (vasakult), Ülla Blaasen ja Margi Vähi neljanda musketärina intervjuult puudunud Inari Vähiga, kes on näha paremal oleval suurel portreel, püüavad lapsi kunsti eri tahkudega tutvustada. «Kunst on nagu matemaatika. Selles ei ole midagi juhuslikku,» ütles Freimanis.
Kolm musketäri. Kunstnikud Jüri Freimanis (vasakult), Ülla Blaasen ja Margi Vähi neljanda musketärina intervjuult puudunud Inari Vähiga, kes on näha paremal oleval suurel portreel, püüavad lapsi kunsti eri tahkudega tutvustada. «Kunst on nagu matemaatika. Selles ei ole midagi juhuslikku,» ütles Freimanis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valka kunstikooli Eesti filiaali kunstiõpetajad otsivad nädal enne kooliaasta algust ruume, kus eesti lapsi õpetama hakata.

Ruumimure tekkis pärast seda, kui lõpule jõudis aastane Valga-Valka koostööprojekt «Art School Walk». Läinud aastal käis õppimine veel Valka kunstikooli majas.

«Meil on praegu loominguline segadus,» sõnas olematute ruumide kohta teist aastat tegutseva eestikeelse rühma juhendaja Margi Vähi muiates. «See (ruumide leidmine – M.V.) on praegu tõsine küsimus. Käime ja kaabime uste taga, sest kuna vastutame õpilaste eest, tahaksime maksimaalselt häid õppetingimusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles