Magnus Kirt täitis hooaja eesmärgi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirdi varasem isiklik rekord oli 76.97 meetrit. Nädalavahetusel viskas ta aga tulemuse 79.82 ja täitis sellega Euroopa meistrivõistluste normi.
Magnus Kirdi varasem isiklik rekord oli 76.97 meetrit. Nädalavahetusel viskas ta aga tulemuse 79.82 ja täitis sellega Euroopa meistrivõistluste normi. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tõrvast pärit odaviskaja Magnus Kirt viskas nädalavahetusel toimunud võistlustel isikliku rekordi, edestades ka oma hiljuti maailmameistrivõistlustel osalenud treenerit Risto Mätast.

Laupäeval toimus Tallinnas Audentese staadionil heitjate seeriavõistluse neljas etapp, kus 23aastane Kirt saavutas esikoha tulemusega 79.82. Noore sportlase treener Risto Mätas viskas oma õpilasest 24 sentimeetrit vähem ja pidi seega leppima teise kohaga.

Kirt ütles, et rekord tuli talle suure üllatusena. «Eelnevate võistluste põhjal olin valmis 78meetriseks viskeks, aga et see pea 80 tuli, oli meeldiv üllatus,» ütles tõrvalane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles