Augusti horoskoop

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Rooma imperaator Julius Caesar oli saanud omanimelise kuu ehk juuli, pidi ka keiser Augustus selle saama, ja saigi samaväärse – augusti, kus on samuti 31 päeva.


Ilmari Karro


Augustis on Päike uhkes Lõvis, tänavu liigub seal ka armastuse planeet Veenus. Paraku on        august rahutum kui juuli. Õnneks küll mitte kõigile. Suhteliselt hea seis on Skorpionil, kes suudab kõik raskused nutikalt ületada. Üsna muretult oskavad elumere lainetel seilata Sõnn ja Kalad.
23. augustil liigub Päike Neitsi märki. Algab viimane suvekuu.

Jäär elab Veenuse mõjusfääris, temale on august armastuse või armumise kuu. Selle viimane kümmepäevak toob aga muid probleeme, nii et kuu lõpupäevadel on tormakas Jäär üsna väsinud.

Sõnn. Nii mõnigi otsib teie abi ja toetust, kuigi teil on endalgi probleeme. Näiteks raha ja muud olmemured, mõnel isegi korteri- või elukohavahetus. Aitab eneseanalüüs ja kuu viimane viispäevak on märksa rahulikum.

Kaksikud. Augusti esimene dekaad pole just kiita. Liiga sageli tuleb mõtelda rahale. Paljudele on see ka uue armastuse aeg, mis hiljem võib viia kooseluni või lõppeda abieluga. Kuu teine pool võib kaasa tuua vastuolu kolleegidega. Ainus lahendus: töö või siis õppimine.

Vähk.
August on eneseleidmise aeg, mil teie tõekspidamised võivad oluliselt muutuda. Hoolimata konfliktidest (näiteks tööl) olete edukas ja suudate ka oma tulud-kulutused kenasti tasakaalus hoida. Kuu lõpupäevadel mõtlete lõõgastumisele.

Lõvi. Kuu algab lootusrikkalt, uute tuttavatega suheldes. Kuu keskel on muresid rohkem, kuid oskate kõik esilekerkivad raskused lahendada. Kui mõtlete rahale, ärge unustage ka tervist. Küllap on viimane isegi tähtsam.

Neitsi on ettenägelik, nii headeks kui halbadeks üllatusteks varakult valmis.        Augusti algus pole kiita, aga läheb paremaks. Olete realist ning oskate teha õigeid otsuseid. Kuu keskel aga ütleb teie ettenägemisvõime, kuidas võimalikest raskustest pea valutult üle saada.

Kaalud kogevad mõndagi kasulikku: kuu alguses oskust häid suhteid hoida, teisel kümmepäevakul oskust raha lugeda ja võlast vabaneda. See on ka vajalik, sest augusti lõpp toob kaasa kasvavaid kulutusi.

Skorpion.
Augusti alguses on sobiv aeg karjäärile mõelda, teine viispäevak on soodne majandustegevuseks. Kuu teisel poolel teie edu mõneti pidurdub, ent selle viimasel viispäevakul olete jälle kõrgvormis ning teid märgatakse.

Ambur. Tähtsal kohal on isiklik elu, nii mõnelgi avaneb võimalus reisida. Paraku on augusti teine pool närvilisem, võimalikud on lahkarvamused, mis halvimal juhul tekitavad isegi traumaohu. Viimasel nädalal on aga suhted korras, ent võib-olla tuleb mõnda varasemat kavatsust muuta.

Kaljukits. Aeg nõuab, et saaksite oma aja äraelanust lahti, enne kui sellesse takerdute. Olete kriitiline, kuid parem oleks mõnigi arvamus enda teada jätta, kuna ka teie tõekspidamised muutuvad. Konfliktid ei too kasu! Kuu viimasel nädalal olete targem ja enesekindalm.

Veevalaja.
Jupiter võimaldab teha isiklikus elus korrektiive. Olete meeldiv ja menukas, aus ja avatud. Sobiv aeg seada korda kodune elu, leppida või loobuda. Kuu viimasel viispäevakul olge seaduskuulekam.

Kalad.
Töörohke aeg. Olete võimekas ja tööjõudlus on nüüd tavalisest kõrgem. Oskate silma paista, nii et kõik on korras. Teist sõltub nüüd see, et ka peresuhted oleksid korras ega rikuks ilusat suve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles