Tehvandi radade kasutamine on Suverulli ajal piiratud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses Suverull 2009 korraldusega 14.-16. augustil on Tehvandi spordikeskuse rajatiste ja teede tavakasutus muudetud, teatas spordikeskus.

Neljapäeval, 13. augustil kella 8st kuni esmaspäeva, 17. augusti kella 10ni on suletud Tehvandi rullsuusarada, Tehvandi staadion ja staadioni lasketiir.

Samal ajal on avatud Ansomäe lasketiir ja Tehvandi rullsuusaraja Ansomäe lasketiiru 1 km kaar (tagasipööre enne Tordikarbi juurde laskumist).

Laupäeval, 15. augustil on liikluseks suletud Tehvandi tee Valga mnt ristist Tehvandi spordikeskuse poole (väljaarvatud Suverull 2009 autoload).

Tehvandi K90 hüppemäe vaateplatvorm ja ronimissein on avatud reedel, 14. augustil kella 10-16 koos autode juurdepääsuga tagatorni parklasse, ning laupäeval, 15. augustil kella 10-19 juurdepääsuga jalgsi (autode parkimine Otepää linnas või Suverulli tasulistes parklates).

Otepää seikluspark töötab järgmise nädala reedel ja laupäeval tavapäraselt, kuid laupäeval juurdepääsuga jalgsi (autode parkimine Otepää linnas või Suverulli tasulistes parklates).

Reedel, 14. augustil on Tehvandi K90 hüppemäel võistluste pealtvaatajatele tasuta parkimine hüppemäe alumises parklas (peale kolmandat silda vasakule).

Tehvandi söögisaal on tavaklientidele võistluste ajal suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles