Suverullil püüab pilku turismitelk

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infotelk Tehvandil.
Infotelk Tehvandil. Foto: Mare Raid

Laupäeval, 15. augustil Tehvandil toimuval «Suverull 2009» suurüritusel on ka sel aastal staadionil publikualal Eesti Turismi välitelk. Sel korral on plaanis Suverulli publikut üllatada uudse ja atraktiivse «Welcome to Estonia» kujundusega telgiga.


Eritelgi on tellinud ja seda kasutab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskus oma väliüritustel, telk toimeti Otepääle EASi ja Otepää vallavalitsuse vahelises koostöös.

Infotelgis on plaanis külastajaid informeerida, suunata ja üllatada. Külastaja leiab infotelgi «Welcome to Estonia» tunnuste järgi, töötajad kannavad Eesti rahvuslike tunnustega eririietust. Telgist leiab üle-eestilist ja piirkondlikke turismimaterjale, müüakse suveniire. Esmakordselt katsetatakse väliüritusel ka sularahata arvelduse võimalust, tellitud on juhtmeta makseterminal.

Eesmärk on tuua turismiinformatsioon inimestele lähemale, julgustada neid pöörduma rohkem rohelist i-märki kandvate turismiinfokeskuste poole, et võtta ette avastamist väärt retki mööda meie kaunist maad ning pakkuda mugavamat teenust.

Samas ei soovi infotelk kindlasti võtta endale kogu publiku tähelepanu, sest põhiline on Suverullil siiski tippsportlaste vaatemänguline heitlus Tehvandi radadel.

Tänavuaastane «Suverull 2009» on järjekorras juba 19. Infotelk avatakse SA Tehvandi Spordikeskuse, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Otepää vallavalitsuse vahelise koostööprojektina kuuendat korda. Suverulli korraldajatele pannakse kokku 45 tiimi- ja pressipaketti.

Eesti Turismi infotelk asub Tehvandi staadioni keskel kaubandusalal. Turismiinfotelk on avatud 15. augustil kell 10-18. Otepää turismiinfokeskus aadressil Tartu mnt 1 on avatud kell 10-16, külastajate rohkuse korral ka kauem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles