Septembri horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

September oli Rooma riigis kalendri seitsmes kuu, sealt selle nimetus. Päike on 23. septembrini Neitsis, siis liigub harmoonilistesse Kaaludesse - algab sügis. Septembris liiguvad Neitsis ka Merkuur, Veenus ja Saturn. Neitsi juhtplaneet ongi Merkuur.

Astroloogiliselt on september rahutu. Eriti selle esimene kümmepäevak. Peaaegu kõigi päikesemärkide esindajad tunnevad ennast ebakindlalt, võivad teha ennatlikke otsuseid ja vigu. Maamärkide esindajad säilitavad aga rahu - Sõnnile, Neitsile ja Kaljukitsele võib teiste hajevilolek mõjuda isegi soodsalt. Kuu lõpp pole aga soodne neilegi.

Jäär. Septembri esimesel kümmepäevakul peate olema võitlusvalmis, peamiselt iseenda ja/või pereliikmetega. Muidu võite teha otsuseid, mis tulevikuplaanidele kasuks pole. Õnneks juba 16. septembrist võib loota pööret paremusele.

Sõnn. Olete nagu rahu ise, tark ja abivalmis. Rahutul ajal äratab see usaldust ja kinnistab edu. Juba teisel kümmepäevakul võite julgesti mõelda karjäärile ja loota rahalise seisu paranemist. Kuu viimasel viispäevakul rohkem tähelepanu tervisele!

Kaksikud. September ei alga paljulubavalt. Põhjuseks võivad olla näiteks kodused või perekondlikud olud, ka enesetunne pole just kiita. Esimese viie päeva möödudes algab soodsam aeg, stabiliseerub ka teie rahaline seis.

Vähk teeb ettevalmistusi, et raskemal ajahetkel õigeid otsuseid teha. Lihtne ülesanne see pole, nii et pigem oodata ning alles kuu teisel poolel alustada ning siis juba läbimõeldult. Viimasel viispäevakul teie tegutsemisind kahaneb.

Lõvi. Isegi Lõvi ei suuda üle oma varju hüpata. Tulemuseks on ebaõnnestumine, pealegi võib selline asjatu aktiivsus lõppeda stressiga. Pigem näidake oma vaimseid võimeid kuu teisel poolel, siis õnnestub kõik paremini. Näiteks võiks uued kavatsused teoks teha, vajalikud lepingud sõlmida jne.

Neitsi on aktiivne tegutseja. Oskus organiseerida annab eelduse oma positsiooni parandada, isegi liidriks saada. Kasulik on kuulata ka tarkade nõuandeid, siis pole teil 26. septembrini tagasilööke karta. Päris kuu lõpupäevadel pole suuremateks ostudeks sobiv aeg.

Kaalud. Kuu alguses võib tekkida mitmeid probleeme nii töös kui isiklikus elus. Pidage vastu, see aeg ei kesta kaua, pigem on nagu proovilepanek, mitte ebaedu. Pole vaja kurta ega avameelitseda, õppige taluma kriitikat ja vältima stressi. Juba septembri teisel poolel olete taas täis elujõudu ja 22.-25. september on teie parim aeg.

Skorpion. See on muutuste aeg. Muutute ise, vahetuvad sõbrad. Mõned kaovad, kuid peagi leiate uued ja paremad. Ka teie kavatsused võivad muutuda. Hoiduge äärmustest, säilitage huumorimeel. Peagi leiate, et muudatusi oli tõepoolest vaja.

Ambur. Kuu alguses tahaksite teha elus ümberkorraldusi, tegelikult pole te selleks veel psüühiliselt küllalt valmis. Ka töökoha vahetamise plaanid on pigem ebaküpsed kui teostatavad. Parem ja tulemusrikkam aeg algab septembri teisel poolel.

Kaljukits. Aeg teha korrektiive tõekspidamistes, suhtumises sõpradesse ja töösse. Kaljukits on paraku konservatiivne, nii pole septembri kaks kümmepäevakut talle kerged. Selgusele jõuate alles pärast 17. septembrit, kuid igal juhul vältige konflikte.

Veevalaja. Paljudele on see suhete ümberkorraldamise aeg. Hoiduge riskist, mis võib tuua liigseid kulutusi, kuid oma huvisid tuleb kaitsta. Pärast 17. septembrit on teil oskus ennast kõigist ebameeldivatest sidemetest vabastada.

Kalad elavad muutuste aega. Otsustage, mis teile antud hetkel tähtsaim, keskenduge sellele. Ainult täitmata lubadused võivad teie edukust takistada. Kuu teine pool on vaheldusrikas, selles on nii romantikat kui meeldivaid seiklusi. Viimasel viispäevakul võib enesetunne halveneda. Jälgige tervist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles