Oktoobri horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Roomlaste kalendris oli oktoober kaheksas kuu, sest nende aasta algas märtsis. Siit ka kuu nimetus. Oktoobris on Päike harmoonilistes Kaaludes, mille juhtplaneet Veenus, kuid 23. oktoobril liigub rahutusse Skorpioni märki. Kaaludes on eelseisval kuul ka Merkuur ja Veenus. 29. oktoobril liitub nendega ka Saturn. Kaaludele toovad lähiaastad stabiilsust, kuid Skorpionile endassetõmbumist, Kaladele aga sekeldusi.


Jäär

Eelseisev kuu on teile igati meeldiv. See on eelkõige partnerluse ja heade partnerite aeg. Ärge unustage, et ka abielu on partnerlus ja nii mõnedki teist mõtlevad pulmadest. Kui te oktoobri kahe esimese kümmepäevaku jooksul ei suuda oma kavatsusi ellu viia, siis kolmandal on kõikvõimalikke takistusi märksa rohkem.

Sõnn
on samuti Veenuse laps, sellepärast on Kaalude aeg talle igati soodne ja harmooniline. Seda nii töös, ülemuste soosingu võitmises kui ka armastuses. Kolmas dekaad on vastuolulisem, liigne agarus ja enese ülehindamine võib tekitada konflikte.

Kaksikud
Ees on hoopis meeldivam aeg. Eriti just kuu alguses, tipphetk 8.-13. oktoobrini. Rahaline seis võib paraneda (isegi loteriivõidu võimalus), kuid suudate ka muudel elualadel olla edukas. Nõnda kuu viimase viispäevakuni, mil võtke aeg maha, et mitte kahjustada tervist.

Vähk
Kuu märksõnad: kodu, lapsed, sugulased. Kuu esimesel poolel oskate kõiki ettejuhtuvaid võimalusi kasutada. Hiljem hoog raugeb ja viimased viis päeva mööduvad enam-vähem tulutult.

Lõvi
See on armastuse aeg. Või kui soovite - seda võib asendada ka romantiline flirt. Igatahes kuu keskpaigani on väga huvitav aeg, mil võimalus äratada tähelepanu ja võita soosingut. Kuu lõpupoole võite rahumeeli tehtule pilgu tagasi heita.

Neitsi
Lõpuks ometi üks positiivselt meelestatud kuu! See võib tuua selguse teie rahaasjades ja mõneski muus, nii et õige varsti olete endaga rahul. Oskate kõik probleemid nutikalt lahendada, ilma et keegi suudaks teid takistada.

Kaalud
Kaks kümmepäevakut oktoobris - see on teile rõõmsate lootuste ja ootuste aeg. Olete heas vormis, pilkupüüdev ja edukas, tunnete rõõmu perest ja/või lastest. Õrnem sugu võiks pere juurdekasvule mõtelda. Raha kulutate nüüd küll tavalisest rohkem.

Skorpion
Rahulik aeg, mil saate vanad kohustused täita ja koos teistega ka midagi uut alustada. Olete tavalisest vähenõudlikum ja samas endaga rahul, oskate ka vähesest rõõmustada. Kuu teisel poolel jälgige tervist.

Ambur
Oktoober on rahulik kuu, oskate leida mõttekaaslasi ja toetajaid. Teid juhib vägev vaist, kuid siiski soovitus: jätke oma salasoovid ainult enda teada. Vallalised mõtlevad abielust.

Kaljukits
Leiate uusi tutvusi ja tööotsijal on nüüd suuremaid võimalusi tööd leida. Miks mitte ka karjäärile mõelda, kuid selleks tuleks pisut oma konservatiivseid tõekspidamisi muuta ja vanad projektid uute ja ajakohasemate vastu vahetada. Siis on hoopis kergem ka toetajaid leida.

Veevalaja
Olete senisest surutisest vabanemas, õnneplaneediks peetav Jupiter liigub teie päikesemärgis. Ees on uute eredate kogemuste aeg. Loomulikult olete ka kogenum ja toimekam. Keskenduge oma elus peamisele, siis olete edukam.

Kalad
Teie tänavune oktoober on kirev ja vastuoluline. Olge seaduskuulekas ja hoiduge võlgadest, sest just need võivad teie tegevust pärssida. Õnneks on teil aga üsna tugev intuitsioon, see aitab suuremaid vigu vältida ja õigeid partnereid leida. Kuu lõpupäevadel ettevaatust rahaasjades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles