Valmis suitsetamisvastane multikasari

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

«HELP - Elagem tubakata» kampaania tuli välja noortele suunatud uue julge ja provokatiivse multikasarjaga «HELPersid».


Värvikat graafikat ja humoorikat šokimeetodit kasutav sari kujutab kolme tegusat ja otsusekindlat kangelast, kes pakuvad suitsetamiskiusatusega võitlevatele noortele välja originaalseid ja samas pööraseid lahendusi.

Sari koosneb 11 pooleteiseminutilisest multikast, seeria juhatab sisse 2,5minutiline pilootosa. Sissejuhatavas osas selgitatakse, kuidas kolm Abistajat - kangelast, keda igaüht oli tabanud sigarettide põhjustatud trauma -, kohtusid, et võidelda tubakavaba maailma eest.

Igal Abistajal on oma konkreetne valdkond: Skinny on passiivse suitsetamise ekspert, Chuck tegeleb suitsetamisest loobumisega ja Loona on ennetusspetsialist.

Igal kuul avaldatakse Internetis üks uus «HELPersite» osa. «HELPerseid» saab vaadata sarja kodulehel http://et.helpers-eu.com ja HELP-kampaania kodulehel www.help-eu.com.

«HELPersid» käivitati 2009. aasta oktoobris ja need jooksevad kuni 2010. aasta septembrini. 2010. aastaks töötatakse välja ka täiendavad funktsioonid, sealhulgas mobiiliversioon ja iPhone'i rakendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles