Novembri horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

November oli Rooma riigis üheksas kuu, sealt selle nimetus. Päike on novembri kolmel nädalal kirglikus Skorpionis, tänavu on seal liikumas ka Merkuur ja Veenus. 22. novembrist liigub Päike lahedamasse Amburi märki, mille juhtplaneet on Jupiter.


Astroloogiliselt on novembri esimene pool sarnane oktoobri lõpuga. Mõneti on see uuenduste ja uuenemise aeg, paraku võib see mõnegi päikesemärgi esindajate meeleolu õige heitlikuks muuta. Vähem on mõjutatud Sõnn, Vähk, Neitsi ja Kalad.
22. novembril on Päike juba Amburis, mida juhib õnneplaneediks peetav Jupiter. Seal on teda ootamas infot vahendav Merkuur. Kaaludele on see armastuse aeg.

Jäär. November ei ole teie kõrghetk – teil tuleb oma tahtejõud kokku võtta, et seatud eesmärgini jõuda. Läbimõtlemata tegemiste ja ütluste tagajärjed võivad olla tülid, konfliktid ja vale valik. Selline ohtuderikas aeg kestab 27. novembrini.

Sõnn võib aktiivselt tegutseda. Noored ja/või vallalised võivad leida isegi tulevase elukaaslase. Soodne aeg kestab kolmanda kümmepäevakuni, siis on aeg tõmbuda tagasi, sest liigne aktiivsus on väsitav ning halvimal juhul äratab kadedust.

Kaksikud on rahutud ja pinges, kuid üle oma varju ei suuda nemadki hüpata. Liiga suured ambitsioonid võivad lõppeda aga stressiga. Parem on leppida saavutatuga. Kuu lõpupoole on energiat küll rohkem, kuid iga võit nõuab ka siis suurt aja-, raha- ja jõukulu. Hoidke pigem tervist!

Vähk võib äratada tähelepanu, eriti vastassoo hulgas. Soodne aeg on teisel ja neljandal viispäevakul, mil õnnestuvad kõik ettevõtmised. On ka loteriivõidu ja abielu sõlmimise võimalus. Kuu kolmandal kümmepäevakul võimalused ahenevad, uued algatused ei anna loodetud tulemit.

Lõvi. November pakub võimalusi rahulikuks eluks. Võimalik on oma korteri või muu eluaseme renoveerimine, suurt rõõmu pakub lastega tegelemine. Alles kolmandal dekaadil huvitute ka muust ja muutute aktiivsemaks.

Neitsi on energiline ja väga nobe kõigele reageerima. Noortele tähendab see edu õpingutes, täiskasvanutele elavat suhtlemist, pikaajalisi ja kasulikke sidemeid. Viimasel viispäevakul hoog raugeb, küll aga suureneb loomingulisus.

Kaalud aimavad, et saabunud on õnnelikum aeg. Nad panevad suurt rõhku välimusele, külastavad kauplusi, kuigi nii mõnegi rahaline seis pole just hiilgav. Esimesel ja teisel dekaadil leiavad nad võimalusi ka selle mure leevendamiseks. Kolmandal on nad arukad ja romantilised.

Skorpion on väga ambitsioonikas, kuid sageli rikub oma suurte soovidega isegi parimad võimalused ära. Eriti just 8.–12. novembril, mil liigne enesekindlus ja oma võimete ülehindamine võivad ohustada isegi tervist.

Ambur. Kuu alguses on ees tõkkeid: mõnel napib raha, teisel pealehakkamist, mõnda vaevab armukadedus. Kolmandal kümmepäevakul kõik muutub: olete julge ja energiline. Kuid hoiduge liigjulgusest: seadused kehtivad ka teile.

Kaljukits. Meeleolukas aeg, kuna olete meeldiv ja hea suhtleja. Meeldite vastassoole, kuna tundute neile kirglik ja romantiline. Kuigi ülemused on mõneti kriitilised, tulete just teie sellistest olukordadest võitjana välja. Kolmandal kümmepäevakul eelistage suhtlemist kitsamas ringis.

Veevalaja. Esmalt kindlustage oma tööalast positsiooni ja autoriteeti, siis on kergem edasi liikuda: saada ametikõrgendust või leida uus ja tasuvam töö. Lihtne ja rahulik see aeg pole, eriti esimese ja teise dekaadi algus.

Kalad. Ees on hoopis paljulubavam aeg, mis kestab vähemalt kolm nädalat. Ainus eeltingimus: hoiduge konfliktidest tööl. Kuu lõpupäevil peate eesmärgi saavutamiseks juba rohkem pingutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles