Eesti Post müüb Valga kontorihoonet

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga postkontori hoone.
Valga postkontori hoone. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Post pani 6,5 miljoni krooniga müüki ärihoone, milles muu hulgas asub ka Valga postkontor.

«Valga postkontori hoone on Eesti Postile ebapraktiline, see tähendab liiga suur,» ütles asutuse kommunikatsiooni- ja turundusosakonna juht Inga Suuder.

Tema sõnul vajab Eesti Post hoone kogumahust tegelikult vaid nullkorruse ja osaliselt esimese korruse pinda postkontori ja kandetegevuse jaoks.

«Postkontor on planeeritud jätta samasse majja, välja arvatud juhul, kui hoone ostja soovib seda kasutada muuks otstarbeks. Sellisel juhul kolime sobilikule üüripinnale,» ütles Suuder.

Kinnistu müügihind on 6,5 miljonit krooni.

Suuderi kinnitusel on postiteenused hästi kättesaadavad kogu maakonnas. «Ajutiselt on suletud Aakre postkontor, sellele lähim postiasutus asub Pukas, kuid teenust osutatakse ka motokandes,» märkis ta.

«Üldine põhimõte on see, et Eesti Post liigub oma klientidele lähemale. Pidevalt otsime ka frantsiisipartnereid, et meie teenused oleksid maapiirkondades mugavalt kättesaadavad,« lisas Suuder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles