Erki Pütsep võitis rattamaratoni teist aastat järjest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB 16. Tartu rattamaraton
SEB 16. Tartu rattamaraton Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Erki Pütsep kontrollis terve SEB 16. Tartu Rattamaratoni 89 kilomeetri vältel konkurente ja kordas eelmise aasta võitu, kui alistas parimad sel aastal finišisirgel.

2 tunni ja 32 minutiga finišisse jõudnud Pütsep näitas kohe alguses jõudu, kui võitis esimese vahefiniši Matul. „See rada sobib mulle väga hästi, vajab jõudu ja natuke kavalust. Kõva pinnaga tõusud on minu trump. Tundsin, et üks käik on rohkem kui teistel,“ rääkis Pütsep. „Viimane kuu on suhteliselt kesine olnud, ei saanud vormis täiesti kindel olla, aga täna oli tegelikult üllatavalt hea. Alguses oli ikka väga kerge“.

Matu toitlustuspunkti teiste ees väikse vahega jõudnud Pütsep püüti aga pärast Harimäge kinni ning ees jätkas viiemeheline punt edu kasvatamist, kes otsustaski võitja saatuse viimasel finišisirgel. Teisena lõpetas vanameister Alges Maasikmets ja kolmandana Peeter Pruus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles