Noori oodatakse osalema loodusmängude loomise konkursil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtune rabaloodus.
Õhtune rabaloodus. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Tartu Keskkonnahariduse Keskus koostöös Peipsi Koostöö Keskuse ja Keskkonnaametiga kutsuvad kõiki looduse- ja mängusõpru looma üht lõbusat ja õpetlikku loodusmängu, mis aitab tundma õppida märgalade elustikku, õpetab looduses liikumist või propageerib loodushoidu.

Loodav mäng võib kirjeldada, tutvustada märgalasid või pöörata tähelepanu inimese seotusele loodusega.

Konkursile on oodatud osalema igas eas looduse- ja mängusõbrad. Vanusepiiri ei ole, kuid laekunud töid hinnatakse kahes kategoorias: kuni 16aastased ning 16aastased ja vanemad. Töö esitamise tähtaeg on 15. jaanuar 2010.

Ühe auhinnana trükitakse parim mäng trükikojas ning võitja saab ka oma mängu trükitud versiooni, seda juhul kui tegu on trükitava mänguga. Lisaks teistele auhindadele toetab kauplus XS Mänguasjad tuntud Hasbro lauamängudega.

Konkurss toimub Eesti-Läti koostööprojekti "Tagasi loodusesse" osana, mida toetab Eesti-Läti Programmi vahendusel Euroopa Regionaalarengu Fond ja SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Täpsem info konkursi kohta Tartu Keskkonnahariduse Keskuse kodulehelt http://www.teec.ee/.

Copy
Tagasi üles