Nelja päevaga ärandati kolm sõidukit

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Audi peeti kinni kahe kilomeetri kaugusel ajutisest kontrolljoonest. Pilt on illustreeriv.
Sõiduauto Audi peeti kinni kahe kilomeetri kaugusel ajutisest kontrolljoonest. Pilt on illustreeriv. Foto: Kunnar Rüsülainen

Eelmisel nädalal sai politsei mitu teadet Valgamaal toime pandud autoärandamiste kohta.

25. septembril ärandati Valgas Uuelt tänavalt parklast punane sõiduauto Audi 100. Asjaolude väljaselgitamiseks on Lõuna ringkonnaprokuratuur pressinõuniku Kristina Kostina andmetel alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vargust.

28. septembril ärandati Valgas Pärna puiesteelt maja ette pargitud sõiduauto Audi 100. Kahju on 1500 eurot. Ka selle juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks on pressinõuniku sõnul alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku vargust käsitleva paragrahvi alusel.

Samal päeval sai politsei teate, et Tõrvas Riiska linnaosa metsavahelise jalakäijate tee keskel seisab avariiline sõiduauto Audi 100.

Kontrollimisel selgus, et sõiduki olid ööl vastu 28. septembrit Tõrvas asuva pubi eest ärandanud tundmatud isikud ning sellega sõideti Riiska linnaosas teelt välja vastu puud, mille tagajärjel sõiduk metsavahelisele teele maha jäeti. Tekitatud kahju on välja selgitamisel.

Selle juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks on Kostina sõnul alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb asja omavolilist kasutamist.

«Praeguseks kogutud andmed ei viita sellele, et need sündmused on omavahel seotud, kuid kontrollitakse kõiki versioone,» lisas pressinõunik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles