Jaanuari horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanuar sai nime roomlaste kahenäoliselt jumalalt Januselt, kes nende uskumuste järgi oli võõrustanud jumal Saturnust. Saturn ongi Kaljukitse juhtplaneet.


Päike on Kaljukitses 20. jaanuarini, seal liigub ka Merkuur ja 18. jaanuarini Veenus. Kaljukitse on jäänud ka Pluuto.


Jaanuar on tänavu üsna rahulik kuu. Pingeid on rohkem kuu keskel ja selle viimastel päevadel. Need mõjutavad rohkem Kaksikuid ja Lõvisid. 18. jaanuaril liigub õnneplaneediks peetav Jupiter Kalade märki. Veevalajad ei peaks vaesumist kartma.

Jäär. Ees on kõige endise ümberhindamise aeg. Uute kavatsuste elluviimist võite alustada kohe, aeg selleks on pea kuu lõpuni soodne. Jaanuari viimastel päevadel on teie elus juba muud probleemid.

Sõnn. Jaanuar on väga rahulik kuu. Esialgu näib, et aeg lausa venib ja midagi ei muutu. Teisel kümmepäevakul see tunne kaob ning teil on võimalik oma ideede ja kavatsustega lagedale tulla. Muidugi võite ka mõne vastalise avastada, ent see on edu puhul paratamatu. Viimasel nädalal ärge liialt avameelitsege.

Kaksikud. Nii mõnegi elus algab uus ajajärk. Esmalt tuleb vanad vead ja võimalikud võlad klaarida, see aga võib kuu keskel tekitada arusaamatusi ja tüli. Alles kolmandal kümmepäevakul võite uut alustada.

Vähk.
See on hea aeg, energiat ja arukust jagub. Enamikule teist ka võimet armastada. Kuu esimene pool lubab ametialast edu, vallalistele ka abielu. Võib-olla tekitab see ka intriige, nii et nüüd tuleb partnereid väga hoolikalt valida.

Lõvi. Teil tuleb juba jaanuaris pingutada, et aasta tuleks edukas. Parim aeg selleks on 7.–15. jaanuarini, siis saate äratada oma kavatsustega tähelepanu ja leiate toetajaid. Elu pakub veel häid võimalusi kolmandal kümmepäevakul, aga kuu viimastel päevadel võite kohata ebameeldivaid tegelasi – näiteks pettureid.

Neitsi. See on hea aasta algus, võib isegi muuta teie edasist elukäiku. Kriisipäevad on kuu keskel, nii et tähtsad otsused lükake kuu eelviimasele nädalale, siis võite viimasel juba puhata.

Kaalud. Palju võib muutuda: näiteks teie suhtumine ja peresuhted, aga ka finantsolukord. Kõik need võimalused on teile avatud kuu keskpaigani. Hiljem võivad takistuseks saada teie tujukus ja liigne enesekindlus.

Skorpion. Edukas aeg õppijatele ja õpetajatele uute ja kasulike suhete loomiseks, kolmandal kümmepäevakul ka suuremateks ostudeks ja investeeringuteks. Ebasoovitav aeg on üksnes 16.–18. jaanuarini, siis tuleks lepingute sõlmimisel olla väga ettevaatlik. Jälgige tervist!

Ambur. Soov hästi teenida on nüüd täitumas. Parim aeg partnerluseks ja abielule mõtlemiseks on kuu esimesel poolel, sest 16.–18. jaanuarini võivad terviseprobleemid ja lahkhelid lähedastega takistuseks saada. Võib-olla on viimase põhjus ka teie mõtlematult tehtud väljaminekud. Kuu viimane dekaad on rahulik.

Kaljukits.
Teate eesmärki, mille nimel tegutseda. Kuu esimene pool on selleks ka igati soodne. Edaspidi tuleb rohkem teiste arvamusega arvestada. Edasi on juba rahulik aeg, ent kuu lõpupoole nõuavad kõik ettevõtmised rohkem närvi- ja ajakulu.

Veevalaja.
Tulemas on põnev, mõnele lausa unustamatu aeg. Olete veetlev ja loominguline, esialgsed kõhklused kaovad juba esimesel nädalal. Õnneplaneet Jupiter toob teie ellu uued tuttavad ja sõbrad. Kuu viimasel viispäevakul olge tähelepanelik – traumaoht!

Kalad. Huvitav aeg, mil teie kasvav energiapotentsiaal ja vaimujõud annavad hea eelduse ametialaseks tõusuks. Ainus ebameeldivus – kas see kõik ka mõnele teie ülemusele meeltmööda on. Kuu lõpul ärge pikemat reisi alustage.
Rahvakalendri tähtpäevad
6. jaanuar – kolmekuningapäev,
7. jaanuar – nuudipäev, 14. jaanuar – taliharjapäev ja kaduneljapäev, 17. jaanuar – tõnisepäev,
25. jaanuar – paavlipäev. 7. jaanuaril on vene õigeusklike jõulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles