Suusapidu lõi Otepää kihama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusapidu Otepääl pani Tehvandi metsad rahvast kihama.
Suusapidu Otepääl pani Tehvandi metsad rahvast kihama. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud nädalavahetusel tervet suusamaailma ärevil hoidnud sündmused Otepääl on nüüdseks minevik. Väikelinna kohale on laskunud näiline vaikus.


Laupäeval ja pühapäeval oldi Otepääl aga vaikusest kaugel. Suusafriigid ja kõditavate elamuste nautijad olid enamuses küll Tehvandi staadionil, ent ehedat suusarõõmu jagus ka mujale.

«Möödunud nädalavahetusel laenutati endiselt suusavarustust. Mõnevõrra vähem küll, aga kurta ei saa,» rääkis Otepääl suusavarustust rentiv ettevõtja Aivo Puidak.

Kui suusaradadele jagus nii draamat kui rõõmuhetki, siis majutusasutuses Reede Villa valitseb suusatamise suurvõistluste aegu viimastel aastatel alati rahu ja vaikus.

«Meie juures peatub juba kolmandat aastat poolatar Justyna Kowalczyk, kes käib Otepääl nii treenimas kui võistluste aegu. Ta on väga pühendunud inimene ja peab päevarežiimist punktuaalselt kinni,» ütles Aivo Puidak, kes ühtlasi ka Reede Villa omanik.

«Justynat iseloomustab suur pühendumus. Pärast igat õnnestunud etteastet kingin talle Poola lipuvärvides lillekimbu,» mainis Puidak.

«Meil läks kõik väga hästi. Hotell oli pilgeni rahvast täis ja restorani pidime isegi laudu juurde tooma. Nüüd juba valmistume eeloleval laupäeval toimuvaks Pühajärve uisumaratoniks,» rääkis Pühajärvel asuva GMP Clubhoteli juhataja Margus Mäll.

Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles