Pindi Kinnisvara laieneb ka Valka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Frantsiisilepingu järgi, mis sõlmiti 15. septembril, alustab Margus Henningu Kinnisvarade OÜ veidi enam kui kuu aja pärast tegevust Pindi Kinnisvara kaubamärgi all. Süsteemide juurutamise lõpptähtajaks on 1. november 2005.

“Ettepanek lepingu sõlmimiseks tuli Pindi Kinnisvara poolt, seejärel pidasime kaks kuud läbirääkimisi,” selgitas OÜ Margus Henning Kinnisvarabürood juhatuse esimees Margus Henning.

“Kuna Pindi Kinnisvara asutati juba 1995. aastal, pani firma 10aastane tegutsemiskogemus ja kindel positsioon turul mind kaaluma, et ettepanek tuleks vastu võtta.”

Margus Henning kinnitas, et materiaalset vajadust tema firmal ennast maha müüa ei olnud, kuigi Pindi Kinnisvara omandab ühinemisega seoses osaluse Henningu firmas. Pindi Kinnisvara huvitus Margus Henningu Kinnisvarade OÜst kui hästitoimivast organisatsioonist.

Arendusprojekti kohaselt tänavu Valgas valmima pidanud kolme uue eramu kohta tähendas Margus Henning, et Pärna puiesteel takerdus ehitustegevus arusaamatuste tõttu ehitajaga, kes tähtaegadest kinni ei pidanud.

“Pärast ehitaja väljavahetamist seal töö jätkub, elumaja on katuse all, saunaseinad ka püsti, hilissügiseks peaks kõik hooned valmis saama,” rääkis Margus Henning.

“Viljandi maantee äärde plaanitud kahe eramu valmimine lükkub seoses firma ümberkorraldamisega tuleva aasta algusesse.”

Margus Henningu kinnitusel laieneb tänu koostööle Pindi Kinnisvaraga tema firma pakutav teenustehulk. Lisandub hindamisteenus, hakatakse pakkuma ka äripindade vahendamise teenust. Geograafiliselt laieneb tegevus üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles