Veebruari horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veebruar sai nime vanade roomlaste püha Febra järgi, see on ka aasta lühim kuu. Päike on 18. veebruarini Veevalajas, kuna kuiva ja pealegi üsna kõleda Kaljukitse möödudes algas Babüloonias vihmaperiood. Tänavu on Veevalajas ka Veenus ja Merkuur.


Kuu ei ole eriti pingeline, soosides reforme ja aidates inimestel kõigest liigsest ja oma aja äraelanust vabaneda. Pingelisemad on kuu algus ja lõpp.
18. veebruaril liigub Päike Kalade märki. Algab viimane talvekuu.

Jäär. Kuu alguse sündmused võivad muuta teid närviliseks ja tujukaks. Paraku on närviline Jäär teistele üsna tülikas. Juba teisel kümmepäevakul on kõik teed valla. Kolmandal võite kohata võistlejaid, kes püüavad teie positsiooni kõigutada.

Sõnn. Veebruari esimestel päevadel olete alavormis, kuid peagi kõik muutub. Teise dekaadi algus on hea ja rahulik, selle teine pool väga võimalusterohke. Kolmandat nimetavad astroloogid kaootiliseks ajaks, mil iga tegevus loodetud tulemust anda ei pruugi.

Kaksikud. Kuu algus on loodetust tujutum. Teisel kümmepäevakul võiksite nii mõndagi saavutada, kuid arvukad lisakohustused võtavad aja ja mõjuvad ka rahakotile.

Vähk. Vanad võlad ja täitmata jäänud kohustused-lubadused on nüüd tõkkeks ees. Muretsemiseks pole aga põhjust – see on uute suhete ja meeldivate muudatuste aeg.

Lõvi. Veebruar on muutuste aeg – uued kohustused ja partnerid, nii mõnelegi ka uus armastus. Tulemus: uus ja edukam, oma nime vääriv Lõvi. Oht: viimasel kümmepäevakul terviseprobleemid ja isegi traumaoht.

Neitsi. Kuu alguses olete kuidagi apaatne, vähe on nii jõudu kui pealehakkamist. Nii kestab see 8. veebruarini, sellest alates olete väga aktiivne: võimalikud on reisid, huvitavad kohtumised, majanduslik tõus. Kuu lõpul võtate teiste mured enda kanda, ent tee edule on endiselt valla.

Kaalud. Elu on täis vastuolusid. Edukas tahab olla igaüks, kuid see ei tohiks meid teiste vastu üleolevaks ega liiga kriitiliseks muuta. Teine kümmepäevak on teie elus küllalt tähtis, kasutage häid võimalusi! Kuu lõpp sobib poolelijäänu lõpetamiseks.

Skorpion ei suhtle meeleldi, ent alates 7. veebruarist ta arvamus suhtlemise osas muutub. Teisel dekaadil on soodne aeg kinnisvaratehinguteks või näiteks korterivahetuseks. Mida heatahtlikum teiste vastu olete, seda parem teile endale. Kuu viimased päevad on vähepakkuvad.

Ambur. Kuu algus pole kerge, sest teil pole sõpru, kes teie mainet kergitaksid. Pigem on lood vastupidi. Kui jääte iseendaks, ootavad teid meeldivad sündmused: reisid, kohtumised, huvitav töö. Kuu lõpp sobib lõõgastumiseks.

Kaljukits. Rahu, ainult rahu! Oskar Luts on kirjutanud, et siia ja sinna kargamisest jäävad jänesejäljed. Suured ettevõtmised ei too suurt tulu, küll aga võib elav suhtlemine tuua teie ellu uued partnerid ja isegi uue armastuse. Kolmandal kümmepäevakul on mõningane traumaoht.

Veevalaja otsib eneseteostuseks uusi teid ja võimalusi. Mõnele teie lähikondlasele see ei meeldi. Esialgu ei saavuta te suurt midagi, kuid õige pea kogete, et midagi on muutumas. Uued suhted muudavad elu ja toovad ka tulu. Kolmanda kümmepäevaku alguses jälgige tervist!

Kalad. Kuu alguses hoiduge külmetus- ja nakkushaiguste eest, sest teie organism pole hetkel kuigi tugev. Teisel kümmepäevakul tervis paraneb, teil on võimalus teha mõned tähtsamad otsused. Nõuannetega võivad abistada ka vanad ja ustavad sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles