Märtsi horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märts sai nime roomlaste sõjajumalalt Marsilt. Roomlastele oli see aasta esimene kuu, mis algas kevadisel pööripäeval. Päike liikus siis Jäära märki, mille juhtplaneet oli just Marss. Tänavu on see agressiivse loomuga taevakeha küll Lõvis ja liigub kuni 10. märtsini näiliselt tagurpidi.


Astroloogiliselt on märts rahulik kuu, sest pööripäevani on Päike alles Kalades, kaaslased Merkuur, Veenus, Jupiter ja Uraan. Eriti soosib aeg Vähki, Neitsit, Veevalajat ja Kalasid, probleeme on Jääral ja Lõvil.

Jäär
Märts on teile väga vastuoluliste mõjutustega kuu. Algab kenasti, ent üsna pea võite kogeda takistusi: enesetunne jätab soovida ja pealehakkamist pole. Teine kümmepäevak on parem. Kolmandal on teil raske leida poolehoidu, kuigi see oleks teile väga tähtis.

Sõnn
Hea aeg see märtsikuu, eriti selle esimene pool. Edu töös, ka töötud võivad leida sobiva töö. Alles kolmandal kümmepäevakul võivad mõned kadedad teile kaikaid kodaraisse sokutada.

Kaksikud
Kuu algab hästi, teie jõuvarud on suurepärased ja suhted lähedastega head. Üsna tõenäoliselt äratate nii usaldust kui armastust. Ka ülemused suhtuvad teisse soosivalt. Kõige meeldiva järel ärge ainult kannatamatuks muutuge, sest kuu lõpp on jälle argisem.

Vähk
Märts toob palju võimalusi ja äratab optimismi. Vaid üks oht - edu korral ärge ainult lähedastest ja perekonnast võõrduge! Kuu lõpul olete kõigi soosingus ja teie mõistlikud ettepanekud leiavad poolehoidu.

Lõvi
Nüüd tuleb teil võidelda. Just iseendaga, sest kui teie enesehinnang on liiga kõrge, tekitate teistes kõhedust, see aga võib teile tuua isegi rahalist kahju. Kriitiline aeg kestab kuu keskpaigani, lõpp on aga taas võimalusterohkem.

Neitsi
Kuu algus kujuneb selliseks, nagu ise soovite. Seda ka isiklikus elus - võimalik on abielu. Kuu teisel poolel võite kuulda üsna ebameeldivat kuulujuttu või klatši, aga ärge pöörake sellele liigset tähelepanu.

Kaalud
See on hea ja kasulik aeg, kui õpite ennast erinevate kohustuste vahel jagama. Ainult enne ja pärast esimese kümmepäevaku lõppu ärge olge teiste vastu liiga nõudlik. Kuu lõpupoole oskate nii hästi majandada, et rahamured vähenevad või kaovad sootuks.

Skorpion
Kuu algus näitab teile teed tulevikku. Teil on tarvis võita poolehoidu ja toetajaid, sest üksi jäädes ei saavuta te suurt midagi. Pärast pööripäeva pole teie ettevõtmised enam nii efektsed.

Ambur
Ainus pingeline periood on 8.-13. märtsini. Sel ajal vältige suuremaid tehinguid ja pikemaid reise: olete liiga hajameelne, kipute unustama. Kolmandal kümmepäevakul ärge kiirustage, võtke aeg maha.

Kaljukits
Kuu algus tõstab tuju, kuid ebaõnnestumiste korral ärge teisi halvustage: nemad pole süüdi. Märtsi lõpp toob võistlusmomendi, teil tuleb oma seisukohti kaitsta.

Veevalaja
Märts nõuab praktilist meelt. Pärast mõningaid tühipäevi, mil midagi ei juhtu, algab võimalusterohke aeg, soovi korral leiate ka uued tuluallikad.

Kalad
On uue ajajärgu algus ja teil on küllalt julgust ja optimismi, et teha oma elus korrektiive. Võib-olla sõdib mõni teile lähedane neile vastu, kuid teine kümmepäevak on teile aasta võimalusterohkeim aeg, kõik head taevakehad toetavad pingutusi. Väsitav? Siis kolmandal kümmepäevakul rohkem tähelepanu tervisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles