Noored tunnustasid keskuse endist juhatajat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortevolikogu auhinna saanud Merike Soomets ütles, et ta ei ole kunagi tööd teinud tunnustuse pärast, vaid ikka selleks, et teisi aidata.
Tõrva noortevolikogu auhinna saanud Merike Soomets ütles, et ta ei ole kunagi tööd teinud tunnustuse pärast, vaid ikka selleks, et teisi aidata. Foto: arhiiv

Tõrva noortevolikogu andis pühapäeval juba kolmandat korda välja auhinna tunnustamaks inimesi, kes linnas midagi märkimisväärset korda saatnud. Seekord pälvis selle endine noortekeskuse juhataja Merike Soomets.

Auhinna võitja rääkis, et seda ta oodata ei osanud. «See oli täielik šokk, millest ma pole praeguseni välja tulnud,» ütles Soomets. «Kuna olen pikaldane analüüsija, olen proovinud terve tänase (esmaspäevase – S. S.) hommiku kõike seedida, aga eks see võtab aega.»

Soomets lisas, et kui ta võitjaks kuulutati, ei osanud ta kohe midagi öelda, vaid pisarad hakkasid suurest õnnetundest voolama. «Praegu võib öelda, et see on suurimaid tunnustusi minu tööle,» ütles Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles