Aprilli horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ka aprill sai nime vanadelt roomlastelt, kuid selle tähendus on vaieldav. Aprillis on Päike 20. aprillini Jääras, selle juhtplaneet on aktiivne ja sõjakas Marss. See on nüüd küll Lõvi märgis, kuid ka tänavune aprill on rahutum kui äsja lõppenud märts. Pingepäevi on ohtrasti just kuu esimesel kümmepäevakul ja päris kuu lõpus.



20. aprillil liigub Päike Sõnni märki, mille juhtplaneet naiselik ja mõnikord kapriisne Veenus. Kuu soosib Kaaludes sündinuid, nemad leiavad eelseisvatest päevadest mõndagi kasulikku.

Jäär. Olete väga edasipürgiv, ent kas see meeldib ka teistele? Paljudele vaevalt ja lõpuks mõjub see ka teie meeleolule ja tervisele. Suureneb isegi traumaoht. Kuu keskel võtate tuurid maha, aga kolmandal kümmepäevakul kipute taas liigselt kiirustama.

Sõnn. Kuu alguses olete nii nukrameelne, et peletate isegi kasulikud sõbrad eemale. Teisel dekaadil saate iseendast jagu ja kuu lõpul selgub, kes on teie tõeline sõber.

Kaksikud. Kuu alguses peate tegelema probleemidega, mis polnud teil üldse kavas. Alles kuu keskel võite oma kavatsused realiseerida, ent peagi hoog raugeb. Kevadväsimus ja mõned vanad probleemid on taas lahendust ootamas.

Vähk. Teilt loodetakse-oodatakse rohkem kui teete. Põhjus: olete sunnitud tegelema teiste muredega. Kahel esimesel dekaadil te suurt midagi ei saavuta, kolmanda algus on näiteks tööotsijale üsna lootusrikas, kuid aprilli viimased päevad on närvilised.

Lõvi.
Teil tuleb sageli rinda pista võõraste muredega ja samal ajal säilitada optimismi. Kardate, et muidu peetakse teid ükskõikseks ja tundetuks.
Kuu teisel poolel jagub juba aega ka iseenda jaoks ning see toob ka tulu. Aprilli lõpp oleks selle viljaka aja lõpetamiseks igati soodne.

Neitsi.
Esimene kümmepäevak pakub vähe rõõmustavat. Põhjused on erinevad – terviseprobleemid, traumad, aga ka tülid. Teisel on eneseteostuse aeg, samas vajate sõpru ja leplikku meelt.

Kaalud. Aprill on vabanemise kuu – saate lahti kõigest sellest, mis on liigne ja muutunud takistavaks. Olgu need kas või tuttavad, olgu nad sõbrad või vaenlased. Mõneti võib see isegi ebameeldivusi tekitada, ent on ometi kasulik.

Skorpion.
Liiga palju tööd ja sekeldusi. Tulemuseks – ärritute ja kasvab traumaoht. See aeg ei sobi pikemaks reisiks, olete liiga hajevil. Kaks viimast kümmepäevakut on paremad, igatahes edukamad.

Ambur. See on muudatuste aeg. Kuna aprillis olete väga emotsionaalne, tuleks keskenduda tähtsamale. Siis on edukus garanteeritud. Ainult kuu viimased viis päeva viitavad ohule, et teised kasutavad teid ära.

Kaljukits. Esimesel kümmepäevakul olete liiga loid või mugav, et midagi olulist korda saata. Teie aeg algab pärast 12. aprilli – paras tegutsemiseks, võimalus parandada oma majanduslikku olukorda. Ka sõbrad tulevad appi. Kolmas dekaad on veel parem.

Veevalaja.
Kui olete tähelepanu keskmes, tuleks leida ka iseenda jaoks aega. Ometi on sellest kõigest kasu. Juba kuu keskel avaneb võimalus saadud infot ja tutvusi kasutada. Pidage seda tähtsaks! Kuu lõpp on rahulik.

Kalad. Aprilli alguses ei oska oma kavatsusi realiseerida, räägite tähtsamast mööda. Teisel kümmepäevakul toimub murrang – teie edukus sõltub nüüd teist, projektidest, kohtumistest, võimalikest reisidest. Kõige edukamad on loomeinimesed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles